Inaktiv platsannons

Kock till Silja Symphony i Stockholm

Om tjänsten

Vi på Tallink Silja AB erbjuder arbete i en spännande miljö med ett stort utbud av restauranger (bl.a. á la carte, grill, fisk & skaldjur och buffé). Att arbeta ombord innebär varierande arbetsuppgifter, ansvar, samarbete och utveckling. Vi strävar hela tiden efter att ha Östersjöns bästa medarbetare och nu söker vi dig som är skicklig kock och vill ta dig an en spännande utmaning till sjöss.

Som kock är din huvudsakliga arbetsuppgift att skapa mat av hög kvalitet. Vi förutsätter därför att du har minst tre års yrkeserfarenhet inom restaurangbranschen. Vi ser gärna att du har bred och gedigen matlagningskunskap med intresse för både det varma och kalla köket. Tillsammans med dina kollegor skapar du en stark, sammansvetsad arbetsmiljö där trivsel och stolthet är viktigt för att kunna erbjuda våra gäster det allra bästa.


Vi söker dig som:

  • har relevant utbildning samt minst tre års erfarenhet från restaurangbranschen.
  • brinner för matlagning och vill delta i den kreativa processen.
  • uppskattar nya utmaningar och trivs med att arbeta i högt tempo.
  • känner dig trygg i din arbetsroll.
  • känner stolthet i att ge god service som möter eller överträffar gästernas förväntningar.
  • är social, har positiv inställning samt visar god samarbetsförmåga.


Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord: glädje, engagemang, samarbete och professionalism.

Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg och säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja AB. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, det är därför viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråket. Finska, engelska och andra språkkunskaper är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av fartygsarbete.


Är du vår
nya kock ombord på Silja Symphony? Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida , sista ansökningsdag 7 januari 2018. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag! Tillträde sker omgående med hänsyn till uppsägningstid.


Tjänsten är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Heltidstjänst med arbete enligt 10:10 schema (vilket innebär 10 dagar ombord/10 dagar ledig).
Lön enligt kollektivavtal.







Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Restaurang, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska