Inaktiv platsannons

Förvaltningsledare till Axfood IT i Stockholm

Om tjänsten

Brinner du för mat och hållbarhet? Tror du på att stabil drift ger förutsättningar för innovativ utveckling? Tycker du att digitalisering och automatisering är framtiden? I så fall är du kanske den vi söker som vill arbeta som förvaltningsledare på Axfood IT inom avdelningen Kundplattform. Här får du möjlighet att vara med och påverka och driva förändringen mot nya spännande lösningar.

Det här får du göra

Du kommer att ha ett förvaltningsledaransvar inom avdelningen Kundplattform. I din roll kommer du driva förvaltningen samt utvecklingen inom avdelningen, och där ingår cirka 15 personer med roller såsom tekniker och systemansvariga. Du kommer ha operativt ansvar för att genomföra planerat arbete och se till att vi följer våra förvaltningsplaner samt säkerställer kvalitet inom ditt förvaltningsområde.

I din roll som förvaltningsledare har du ett nära samarbete med utvecklingsavdelningen och verksamheten, där du ansvarar för kravhantering och kommunicerar planering av underhållsarbete samt tekniska förändringar. Vidare arbetar du med att koordinera och kommunicera med omkringliggande förvaltning och projekt för att leverera rätt resultat. I din roll kommer du även säkerställa kapacitet och en stabil drift samt hantera förändring och nya lösningar, så att vi ligger i framkant och styr utvecklingen inom Axfood mot de tekniska lösningar som vi finner passande.

I rollen som förvaltningsledare ingår att planera, leda och följa upp arbetet inkl. budget, utfall och prognos inom ditt område. Du kommer även arbeta med förändringsledning då vi ser en stor potential att förändra arbetssätt och gå mot ett mer digitalt och automatiserat sätt att leverera våra tjänster. Vi arbetar enligt ITIL, och där kommer du ha ansvar för några av våra mindre ITIL processer. Vidare finns det planer för agilt arbetssätt, vilket innebär att det är ett område där du kommer bli involverad inom.

Det här förväntar vi oss

Följande kompetens och erfarenhet önskas:
• Högskole-/universitetsutbildning inom IT/ledarskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom IT/ ledarskap
• Stort intresse för teknik och ledarskap

Det är meriterande om du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter där du har kunskap om drift, förvaltning, support eller projekt. Om du har erfarenhet av AWS, Siebel eller Hybris är det likaså meriterande.

Vi söker dig som har ett positivt synsätt och har förmåga att driva arbetet framåt på ett kommunikativt sätt. För att trivas i rollen är det även viktigt att du har förmåga att hantera förändringar och motiveras av nya utmaningar samt en vilja att skapa resultat.

I rollen som förvaltningsledare är det centralt att du trivs med ett varierat arbete där du dels får möjlighet att förbättra befintliga processer samtidigt som du utforskar nya områden. Du behöver kunna prioritera förvaltningsarbetet på ett tydligt sätt och se till helheten inom verksamheten. Det är även betydelsefullt att du har en viss administrativ ådra då du kommer ansvara för en del uppföljning och rapportering.
Vi vill att du är en lagspelare och ser möjligheterna med att hjälpa andra och kunna bidra med din kunskap där det behövs. Dessutom är det viktigt att du är duktig på att leda andra och är ansvarstagande för ditt förvaltningsteam samt ser helheten i leveransen, då vi har en stor del delat ansvar mellan avdelningarna.

Bli en av oss

Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I detta ingår att arbeta med alla IT-relaterade frågor från daglig drift till mångåriga IT-strategier. På Axfood IT arbetar vi mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens.

Axfood IT är ansvariga för att leverera stabil och säker drift i ett innovativt systemlandskap. Ditt bidrag i denna vision är att säkra drift och förvaltning av Kundplattform där våra viktigaste områden är molnlösningar där vi kör vår E-handel, våra kundprogram med Siebel och även Databas, Linux och WMware är prioriterade områden. Vi har ett spännande uppdrag framför oss där vi dels vill flytta infrastruktur till molnet och samtidigt behålla en stabil och säker drift. Vi jobbar dagligen med att förbättra och implementera nya produkter och tjänster. Vi jobbar inom ett område som står inför stora förändringar och investeringar då vi ser att mer och mer system bygger på molndrift vilket innebär många spännande utmaningar för Axfood IT som helhet och vårt team i synnerhet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb