Inaktiv platsannons

Vi söker dig som på RIKTIGT vill arbeta med träning och hälsa! i Sundbyberg

Om tjänsten

Actics PT-verksamhet ökar dagligen och vi slår försäljningsrekord kontinuerligt. Detta tack vare nöjda kunder och stor efterfrågan av PT tjänster från våra medlemmar. För att möta denna efterfrågan behöver vi nu anställa ännu fler motiverade Personliga Tränare och vi vill att du ska vara en av dem!

Vi tror att de bästa kandidaterna för PT tjänsterna finns bland er som idag arbetar eller är medlemmar hos oss på Actic. Gillar man arbetsmiljön och våra medlemmar samt delar vår vision och vilja att skapa ett friskare samhälle genom träning är detta tjänsten för dig!

Vi vill nu hitta de personerna som känner att PT-yrket är rätt för dem och vill bli en del av Actics PT-Team. Har du rätt driv så vill vi se till att du kan utbilda dig. Actic går in med 50.000 kr i utbildningsbidrag för de personerna som vi väljer ut. Du behöver själv stå för den resterande summan på 10.000 kr ex. moms samt studieverktyg. Du har möjlighet att betala hela summan vid utbildningsstart eller delbetala under 2018. 

Utbildningen startar den 22 Jan. med 4 veckors distansstudier, sedan påbörjas 21 lärarledda dagar med start 22 februari, under en 5 veckors period. Utbildningen kommer att hållas i i Kista samt Bromma,

De praktiska dagarna äger rum på följande datum:

-                     22,24,25,26,27,28 Feb,

-                     4,5,6,7,8,10,11,12,13,19,20,21,22,23,24,25 Mars  

.

Ta chansen och ansök idag! 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Skönhet / Hälsa | Deltidsjobb