Inaktiv platsannons

Säkerhetsvärd i entrén i Stockholm

Om tjänsten

En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har stort fokus på säkerhet och trygghet i parken. På Gröna Lund är sällan den ena dagen den andra lik. Varje år besöker ca 1,5 miljoner människor tivolit och vi har ca 60 konserter varav flertalet världsartister på våra scener. Det innebär att du vissa dagar kan komma att delta i arbetslag upp emot 40-50 personer om vi har ett stort evenemang.

Gröna Lunds främsta värdeord är säkerhet och för att våra besökare ska vara både säkra och trygga så söker vi Säkerhetsvärdar till entréerna. I denna roll är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att genomföra säkerhetskontroller som alla Gröna Lunds besökare ska gå igenom innan de går in i parken. Arbetsuppgifter såsom trafikdirigering, dirigering av köer och andra säkerhetsrelaterade uppgifter ingår också i tjänsten.

För att trivas och lyckas i rollen som Säkerhetsvärd så inspireras du av att träffa människor från alla delar av Sverige och världen. Vi tror att du brinner för att ge allra bästa service till alla våra besökare och på grund av arbetsuppgifternas natur krävs ett stort ansvarskännande, professionalism samt ett mycket gott omdöme. Du gillar ett högt tempo och som person är du lugnt och stabil och vill alltid hjälpa till. Då du är en del av en arbetsgrupp så gillar du att samarbeta och du sprider positiv energi till dina kollegor.

Vi söker dig med tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenheter från att jobba med säkerhet och trygghet på andra publika evenemang, festivaler och konserter etc. så ser vi det som meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och det viktigaste av allt är att du är engagerad, uppmärksam och har en fenomenal känsla för service. Du är minst 18 år fyllda.

Tjänsten är en säsongsanställning april-september med varierande arbetstider där såväl dag-, kvälls-, som helgpass ingår. 

Sista ansökningsdagen är den 8 april, men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Inspireras du av att arbeta i en miljö som präglas av högt tempo med många härliga besökare, kollegor och skratt så tveka inte att ansöka. 

Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)