Inaktiv platsannons

MTGSenior Recruiter i Stockholm

Vi söker en självgående och detaljfokuserad rekryterare till vårt interna rekryteringsteam på MTG.

Om tjänsten

Vad rollen innebär

Rekryteringsteamet består av två personer som tillsammans ansvarar för rekryteringarna inom MTG:s svenska verksamhet. Nu utökar vi teamet med ytterligare en tjänst. Rollen som rekryterare på MTG innebär att du agerar expert och stöttar chefer i alla typer av rekryteringar från ax till limpa (klyschigt uttryck, men bra ändå). Det innebär att du definierar roll tillsammans med chef, annonserar eller headhuntar aktivt och ansvarar för att processen är effektiv och validerad. De senaste åren har vi gjort en jätteresa som vi är otroligt stolta över. Vi har en mer jämställd, rättvis och effektiv rekryteringsprocess än någonsin där vi i hög utsträckning utgår från potential när vi söker kandidater. Du kommer få jobba med både juniora och exekutiva roller inom diverse områden. För att kunna vara så effektiva som möjligt arbetar vi med validerade och datadrivna urvalsmetoder (bland annat personlighetstester) i kombination med strukturerade intervjuer. Vi vill arbeta så datadrivet som möjligt. Givetvis gör vi inte detta utan att tappa känslan för personkemi och att faktiskt hitta nya kollegor som är sköna och roliga att arbeta med.

Vad vi erbjuder dig

Du kommer att få arbeta med en rekryteringsprocess som är i framkant baserat på modern forskning och med ett rekryteringssystem som är toppmodernt och ständigt utvecklas. Vi är inte rädda för att ändra något, snarare tvärt om. Vi vill fortsätta att läsa ,  och  om modern rekrytering och konstatera att vi redan arbetar så som forskningen visar att man bör göra. För att kunna fortsätta den här resan behöver vi skruva ytterligare på en hel del detaljer för att bli ännu bättre. Vi är långt ifrån klara med hur vi vill ha det. Vi förväntar oss att du kommer att sätta dig in i de senaste metoderna och att optimera processerna och arbetssätt kontinuerligt. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med de flesta bolag inom MTG-koncernen.

Vad vi söker

För oss är det viktigt att relationen känns bra och att vi kommer att kunna ha roligt tillsammans på jobbet. Utöver personkemin är det dessa krav vi har för tjänsten:

  • Minst fem års arbetslivserfarenhet som rekryterare
  • Du har stenkoll på headhunting och search
  • Svenska och engelska, flytande i både tal och skrift
Ansökan

Om du tycker att den här tjänsten låter som din nästa utmaning ser vi gärna att du ansöker. Bifoga ditt CV samt personliga brev och berätta vad du söker i ditt kommande jobb. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Andreas Karlsson, på .

 (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell digital underhållningskoncern och vi formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehållet de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom esport, digitala videonätverk och online-spel. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’).

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)