Inaktiv platsannons

Business Controller i Malmö

Business...       Business Controller till Pågen i Malmö Är du engagerad, affärsdriven och har en stark vilja att vara med och utveckla? Då kan detta vara rätt tjänst för dig. Pågen fortsätter...

Om tjänsten

Business Controller

      Business Controller till Pågen i Malmö

Är du engagerad, affärsdriven och har en stark vilja att vara med och utveckla? Då kan detta vara rätt tjänst för dig. Pågen fortsätter sin expansionsresa på den internationella marknaden, och söker en ambitiös och kreativ Business Controller. I arbetet ingår att vara med och driva utvecklingen av Pågens resa på den internationella marknaden. I rollen ingår att ta fram KPI: er och scorecards och business cases och att bistå landscheferna med analyser och rapporter samt driva förbättrings- och förändringsprojekt. Du ingår i teamet International som består av 6 personer och rapporterar till International Director för Pågen. Du är placerad på huvudkontoret i Malmö.

Vad erbjuder vi dig?

Pågen präglas av en familjär stämning med behagligt arbetsklimat och trevlig atmosfär. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet. Du får arbeta i ett företag med starka och välkända varumärken. Våra värderingar är viktiga för oss och vi erbjuder spännande utmaningar i en dynamisk miljö.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande och har flera års erfarenhet av arbete inom business controlling. Du är van vid att skapa processer och rutiner, du har ett stort affärsintresse och drivs av att identifiera förbättringsområden. Vidare är du kreativ och gillar att ha många kontaktytor i organisationen. Du förstår hur olika delar hänger ihop inom affären och vi ser gärna att du har erfarenhet från ett producerande bolag inom FMCG. Du är systemorienterad med hög kunskap i Excel. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

Din personlighet är mycket viktig för oss. Du är en positiv och prestigelös person med mycket energi som blickar framåt och arbetar proaktivt och lösningsorienterat. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är drivande, samt håller god kvalitet på det arbete som du utför. Vidare är du strukturerad och analytisk, drivs av att identifiera förbättringsområden.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Pågen med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller mail kristina.bennet@mpya.se eller Amelie Rijpma på tel. 0709-966176 eller mail amelie.rijpma@mpya.se.

  • Grundat 1878
  • Familjebageri i femte generationen
  • Två bagerier i Malmö och Göteborg
  • 38% marknadsandel
  • Omsätter 2,7 miljarder kr
  • Levererar till 5000 matbutiker i Sverige
  • 1400 medarbetare i de nordiska länderna och i Tyskland
  Fler än 50 yrken representerade

På Pågen har vi fler än 50 yrken representerade bland våra medarbetare. Bland annat så har vi bagerimedarbetare, tekniker, driftledare, säljande distributörer, regionchefer, medarbetare på stödfunktioner som ekonomi, IT, HR och kommunikation, marknads- och säljavdelningar, kvalitetsavdelning, logistik och distribution.

Vi är alltid öppna för nya synsätt och bättre lösningar. Därför söker vi medarbetare som är kreativa, handlingskraftiga och gillar att ha roligt på jobbet.

Publicerad den

17-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb