Inaktiv platsannons

Sommarjobb på McDonald's Värmdö Värmdö

Om tjänsten

Vi söker ett 20-tal medarbetare inför vår- och sommarsäsongen med möjlighet till fast extra jobb till hösten. Utbildningen startar redan i februari-april så du skall ha möjlighet att avsätta en till två kvällar eller helgdagar i veckan under våren. Arbetstiden kommer under sommaren att variera mellan dag- och kvällstid, vardag som helg. För sommarjobb krävs att du minst kan arbeta under 7 veckor samt fyllt 16 år.

Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du har lätt till ett skratt och ett leende. Du har en naturlig fallenhet för serviceyrket och trivs med att ha mycket människor runt omkring dig. Du är noggrann, ambitiös och ansvarstagande. Du får inte vara rädd för att hugga i när det behövs. Du måste ha lätt för att samarbeta med olika människor och vara en bra kompis. Det är en klar fördel att vara bosatt i Värmdö/Nacka.

Intresserad? Skicka in din ansökan senast 2018-04-18 med bifogat foto. Endast ansökningar via Gå in på hemsidan och klicka dig vidare till jobbsidorna. Klicka på ”ansök” längst ner på annonsen och följ instruktionerna. Till denna tjänst anställer vi enbart genom hemsidan och vi ber dig därför att inte skicka ansökningar via mail. Urval sker löpande.

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

Frågor besvaras av

 

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värmdö
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej