Inaktiv platsannons

Willys söker en prisstrateg till Göteborg

Om tjänsten

Vi på Willys lever lågpris och brinner för bra mat för alla. Vill du vara med och utveckla vår affärsidé - Sveriges billigaste matkasse?
Vi erbjuder ett spännande arbete som prisstrateg på Willys försäljningsavdelning med placering på supportkontoret i Göteborg.

Bli en av oss

I din roll kommer du vara en av nyckelpersonerna på Willys försäljningsavdelning med ansvar för prissättning av dina kategorier. Konsumentpriserna sätts centralt för alla våra butiker och ansvaret innebär även att du kommer att utveckla prisstrategier och modeller för Willys tillsammans med pristeamet på supportkontoret.

 

Det här får du göra

Du har ett övergripande ansvar för priskalkyler, beslutsunderlag, genomförande samt för efterkalkyler. I rollen ingår analys av förväntad konsekvens på försäljning och lönsamhet samt att förstå konkurrenters möjliga agerande. Tillsammans med pristeamet är du också delaktig i ständig förbättring och effektivisering av arbetsrutiner och verktyg.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i en expansiv och fartfylld miljö. Vi har tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag. Du arbetar i en miljö där du själv kan sätta tydliga mål och din prestation uppmuntras i en grupp med stor samhörighet.

Det här förväntar vi oss

För att axla rollen så ser vi att du är affärsdriven, analytisk och ansvarstagande med förmåga att leverera med hög kvalité i tid i en tempofylld miljö. Du kommer jobba tight ihop med sortimentsansvariga i färskvaruteamet och har en konsultativ roll vad gäller prisfrågor.

Du har arbetat strategiskt med marknads- och affärsanalyser och har flerårig operativ erfarenhet av pris- och sortimentsarbete. Du har goda kunskaper i Excel.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb