Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare med förbutiksansvar Willys Avesta Dalahästen

Om tjänsten

Vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser. Nu söker vi en engagerad och positiv Butiksmedarbetare som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa bemötande. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Alla vi som jobbar på Willys har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Men det är kombinationen av låga priser, brett sortiment, hög kvalitet och omtanke om människor och miljö som är nyckeln till vår framgång. Nu behöver vi en Butiksmedarbetare med förbutiksansvar till Willys Avesta Dalahästen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, cirka 35 timmar/vecka. Provanställning tillämpas. Schemalagd arbetstid, kvällar och helger förekommer.

Det här får du göra

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. I din roll kommer du att ansvara för den dagliga driften av vår nya spelbutik och vara ansiktet utåt.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Vi ser med fördel att du har en gymnasial utbildning. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Avesta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Avesta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb