Inaktiv platsannons

Fantasifull Kock i Stockholm

Om tjänsten

Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och vår vision är att ta våra smakupplevelser till nästa nivå och servera mat i världsklass!

Vi söker nu en ny stjärna som vill vara med och skapa makalösa smakupplevelser på Vildmarkshotellet och vara en del i kommande konceptutveckling i samband med en omfattande renovering av hotellet. I huvudrestaurangen på hotellet serveras såväl frukost, lunch och middag med en tydlig målsättning att alltid leverera bra kvalité både i råvara och hantverk. Gästmixen ser olika ut under året och så även menyn. Under vår intensiva sommarsäsong med konstant fullbelagt hotell är menyn mer anpassad till barnfamiljer. När vi sedan övergår på konferenssäsong ställs andra krav utifrån mer finess och elegans. Det som genomsyrar hela verksamheten är att vi aldrig tummar på kvalité oavsett vilken del av året det är.

Som kock på Kolmården arbetar du tillsammans med dina kollegor och är med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Du arbetar med alla uppgifter som förekommer i ett större restaurangkök med arbetsuppgifter inom kall- och varmkök samt har stort ansvar för A la carte menyn.

Vi söker dig som har gymnasial – eller eftergymnasial restaurangutbildning. Du har flera års arbetslivserfarenhet av Ala carte men också erfarenhet inom kall – och varmkök. Det är meriterande om du har erfarenhet inom konferens eller storkök.

Du samarbetar bra med andra människor och är flexibel och noggrann i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 23e mars 2018 men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Dingertz, Hotelldirektör, på jenny.dingertz@kolmarden.com eller 010-708 77 10. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Lisa Ringström, HR-generalist, på lisa.ringstrom@kolmarden.com eller 010-708 75 12.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Sommarjobb