Inaktiv platsannons

Teamledare till Gästservice i Stockholm

Om tjänsten

Vill du vara med och regissera en föreställning i världsklass? Vi söker nu en driven Teamledare som brinner för grymma gästmöten och aktivt ledarskap.

Som Teamledare för Gästservice ansvarar du för den dagliga driften av våra entréområden som omfattar parkeringar, biljettförsäljning och entréer. Det är ofta dig och dina medarbetare som är de första våra gäster möter när de kommer till vår magiska värld och tillsammans skapar ni förutsättningar för ett fantastiskt besök! I rollen som Teamledare arbetar du aktivt i driften med huvudfokus att coacha och motivera dina medarbetare. Du ansvarar också för bemanningsoptimering, planering och genomförande av befattningsutbildningar samt att utifrån våra värdeord utveckla arbetssätt och rutiner. Till rollen som Teamledare söker vi dig med tidigare erfarenhet från arbete inom turism- eller servicebranschen och vi ser gärna att du tidigare arbetat i en arbetsledande roll. Precis som ett besök på Kolmården är en arbetsdag full av snabba vändningar, hög fart och många skratt och vi tror därför att du som person är en kreativ problemlösare. Du talar svenska och engelska obehindrat, har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. B-körkort är ett krav. 

Tjänsterna  är säsongsanställningar med varierande sysselsättningsgrad och sträcker mig mellan april och september. Arbetstiderna är anpassade efter parkens öppettider, tjänsten innefattar därför arbete både på dagar, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal.

Sista ansökningsdag är 15 mars  men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Sommarjobb