Inaktiv platsannons

IT-artist i Stockholm

Om tjänsten

 

Vilda djur och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och kunskap likaså. Vill du vara en del av denna magiska värld och brinner för IT? Då är detta något för dig!

I rollen som IT-artist på Kolmården arbetar du med support av parkens IT-miljö under drift. Rollen innefattar främst support och underhåll av kassor i butik och restaurang/park food, biljettautomater, entréspärrar och diverse IT-relaterad kringutrustning för parkens drift. I vissa förekommande fall även användarrelaterad support till andra avdelningar. Som IT-support täcker du hela kedjan från mottagande av felanmälan, felsökning, åtgärd och återrapportering. I rollen har du även stöd från koncernens IT-avdelning.

Till denna roll söker vi dig som har ett brinnande intresse för IT och som minst har gymnasiekompetens inom området. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det mycket meriterande. Du har en mycket hög servicekänsla, gillar att ta egna initiativ samt arbetar bra såväl självständigt som i grupp. Vi tror att du är en problemlösare och har ett positivt sätt att se på lösningar av problem. Tidigare erfarenhet av arbete i djurparken eller arbete med kassasystem är meriterande. Till denna roll vill vi att du har B-körkort och känner dig bekväm med svenska och engelska.

Tjänsten är en säsongsanställning och sträcker sig från april till september med varierande sysselsättningsgrad. Under försäsong och eftersäsong arbetar du enstaka dagar och under högsäsong ligger sysselsättningsgraden på minst 60 %. Arbetstiden är anpassad efter verksamhetens öppettider vilket innefattar arbete både på dagar, kvällar samt helger.

Sista ansökningsdag är 7 februari, men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida,

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Sommarjobb