Inaktiv platsannons

MTGWinback Sales Agent i Stockholm

Viasat söker nu serviceinriktade säljare till vår Winback- avdelning. Vi arbetar med attraktiva produkter och söker nu dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG.

Om tjänsten

Du kommer ta emot inkommande samtal där kunder har som intention att avsluta sitt abonnemang. Ditt uppdrag är att utvärdera situationen, hitta en lösning och göra kunden nöjd. Det krävs att du besitter personliga egenskaper som lösningsfokuserad, resultatdriven och kommunikativ.

Vad söker vi?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en person som brinner för försäljning och service samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt efter varje kund. Din inställning och dina personliga egenskaper är viktiga eftersom vi letar efter kollegor som vill bidra till att utveckla arbetsplatsen. För oss betyder det att vara en teamspelare ut i fingerspetsarna samt att man alltid tillgodoser kundens specifika behov. För dig är det en självklarhet att bli bäst på det du gör, men alltid med kundens bästa i fokus.

Vi söker dig som har

  • Tidigare erfarenhet av försäljning i minst 6 månader – 1år och uppvisat goda resultat
  • Är serviceinriktad och gillar att genomföra affärer
  • Du är engagerad och vill utvecklas inom försäljning
  • Du är en tävlingsmänniska och drivs av att kunna påverka din egen lön

Vi ser det som extra meriterande om du

  • Har arbetat i en liknande roll med försäljning eller kundservice med tydliga säljmål
  • Har arbetat över telefon

Det här erbjuder vi

Du blir en del av ett drivet team om 25 personer som arbetar med att ge Viasats kunder förstklassig service vad gäller våra befintliga kunder. Du kommer ingå i en mycket professionell och team-fokuserad organisation där alla arbetar med- och för varandra. Vi värdesätter alla former av kompetensutveckling och tar tillvara på våra talanger som visar framfötterna. Vårt mål är att du ska bli bäst på det du gör och samtidigt ha kul på vägen. Arbetstiderna är vardagar 08.45-17.45 och tjänsten är placerad på vårt huvudkontor på Södermalm, Stockholm. Tjänsten inleds med en veckas introduktion och utbildning.

  • Vi erbjuder konkurrenskraftig grundlön, samt en provisionsdel utan tak. Allt för att du ska ha en trygghet, men alltid ska kunna påverka din egen löneutveckling positivt.
  • Kontinuerliga säljtävlingar med varierande priser
  • Engagerade ledare som jobbar med din personliga utveckling
  • Friskvårdsbidrag

Ansökan

För rätt person innebär denna attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG. Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig! Ansök ! Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Emilia Byhr (Sales & Service Manager) på 073-6991867/emilia.byhr@mtgsverige.se alternativt Andreas Karlsson (rekryterare) andreas.karlsson@mtg.com.

ingår i MTG (Modern Times Group) som är en internationell underhållningskoncern. Koncernens verksamheter sträcker sig över sex kontinenter och omfattar TV-kanaler, innehållsproduktion och distribution, onlinetjänster, radiokanaler, flerkanalnätverk (MCN:er) och esport. I Sverige driver MTG, förutom Viasat, kanalerna TV3, TV6, TV8, TV10 samt streamingtjänsten Viaplay. Även radiokanalerna RIX FM, Bandit, och Lugna Favoriter samt ett antal verksamheter inom online- och produktionsbolag.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)