Inaktiv platsannons

Red Bull söker Striker (fältsäljare) till Umeå med omnejd! i Stockholm, Stockholm

År 1987 lanserade Red Bull inte bara en ny produkt, de skapade en helt ny produktkategori - energidrycker. I dagsläget har Red Bull mer än 11500 anställda i över 171 länder med en försäljning på över 6 miljarder burkar årligen. The Word of Red Bull erbjuder en plattform där du kan använda din talang och passion för att utvecklas och göra skillnad. Ta reda på varför vi är annorlunda.

Om tjänsten

Red Bull Sverige har utökat sin försäljningsorganisation och letar nu efter en driven och passionerad Striker till Umeå med omnejd! Som Striker ansvarar du för samtliga kunder inom dagligvaruhandeln och servicehandeln inom ett givet geografiskt område där du säkerställer att vi har maximal tillgänglighet och synlighet av våra produkter i samtliga butiker! Du ser till att vårt varumärke alltid är representerat med högsta kvalitet och säkerställer förstklassig service genom att vara personlig, kunnig och tillgänglig. Våra försäljningsteam ute på fältet är en strategiskt viktig del inom Red Bull, vi ställer höga krav på våra Strikers samtidigt som vi erbjuder möjligheten att tillhöra ett starkt varumärke med en stark tilltro och engagemang för våra anställda långsiktigt! Arbetets och rollens natur kan medföra resor och övernattningar på distriktet och vid evenemang såsom konferenser mm. Du kommer i denna roll utgår hemifrån. Sista ansökningsdag är den 7 december 2017. Då vi kan komma att tillsätta rollen innan dess rekommenderar vi dig att söka så snart som möjligt!

Vänligen förklara i ditt personliga brev varför din erfarenhet är relevant för den tilltänkta positionen på Red Bull, var specifik. Vi vill se din personliga stil - vad som gör dig unik och varför du anser att din nästa utmaning finns hos oss.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej