Inaktiv platsannons

Avancerad Windows-integratör inom ledningssystem i Järfälla

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Affärsenheten Combat Systems och C4I Solutions (BU C2S) levererar världsledande ledningssystem, produkter och tjänster till försvarsmakten. Vi arbetar globalt med verksamheter i Sverige, Australien och Sydafrika. Vi förser, som en plattformsoberoende leverantör, världsmarknaden med Combat System & C4I Solutions, samt system och delsystem inom området Command and Control.

Avdelningen Integration & Hardware har till uppgift att kontinuerligt säkerställa att alla komponenter integreras till fungerande system. Vi ansvarar både för mjuk- och hårdvaruhanteringen under integrationen. I de flesta projekt utvecklar vi metodik för kontinuerlig integrering och leverans.

Din framtida utmaning

Vi söker just nu en virtuos på Windows. Mer specifikt någon som tycker kombinationen integration, driftsättning, IT-säkerhet och administration/hantering av Windows för säkerhetskritiska applikationer är det bästa som hänt sedan hjulet.

Du behöver ha förståelse för olika inslag i ett utvecklingsarbete, såsom kravanalys, implementation, verifiering och support under en produkts livscykel. Du kommer att omges av kunniga, ambitiösa och hjälpsamma kollegor. Vi har siktet inställt på en agil verksamhet och arbetar i team och med stort delegerat ansvar.

Den du är idag

Vi söker dig som är civilingenjör inom datateknik eller har motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har goda kunskaper inom några av följande områden:

  • Windows Server 2008 R2
  • Windows Server 2012 R2
  • Windows 7
  • Windows 10
  • Powershell
  • Windows Deployment Services
  • Network Policy Server
  • RADIUS
  • Key Management Server
  • WSUS
  • Microsoft Office Deployment

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som integratör har du lätt för att ta till dig nya kunskaper och söker aktivt efter utvecklande uppgifter. Du gillar att jobba i team och hitta effektiva lösningar samt är öppen för att prova olika teknikområden. Du är en engagerad och kreativ person som inte backar för en utmaning. Du är en social person som gärna tar en dialog med andra teammedlemmar och användare, och kan diskutera olika lösningsförslag och idéer på ett prestigelöst sätt.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Rekryteringsprocessen pågår fortlöpande och vi uppmuntrar dig därför till att söka redan idag - vi ser fram emot din ansökan.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järfälla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järfälla | IT | Heltidsjobb (förstajobb)