Inaktiv platsannons

Flygmekaniker med inriktning el i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.  

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flyg och helikopterbranschen runt om i Sverige och internationellt. I Linköping finns vår sektion Aircraft Maintanance som arbetar med underhåll och modifieringar av civila och militära flygplan. Vi söker nu ytterligare flygmekaniker med inriktning el. 

Hos oss är det viktigt att arbete och fritid går ihop. För att möjliggöra detta erbjuder vi bland annat möjlighet till friskvårdsbidrag, extra förmåner vid föräldraledighet enligt kollektivavtal samt möjlighet att planera sina dagar genom flextid. Våra anställda har även tillgång till ett förmånligt aktiesparande.

Din framtida utmaning

Vi utför idag underhåll och modifieringar på flygplanstyperna Saab 340/2000 och Global 6000. Arbetet är mycket varierande och omfattar allt från lättare underhåll till stora omfattande modifieringar. I din roll som flygmekaniker kommer du arbeta med flygplansunderhåll, modifieringar och reparationer inom ramen för våra verksamhetstillstånd.

I arbetet med våra stora utvecklingsprojekt kommer du att verka i nära samarbete med ingenjörer och tekniker för att hitta lösningar på olika typer av modifieringar/installationer.

Aviation Services har verksamhet både i Sverige och internationellt, så resor är en del av tjänsten.

Hos oss finns det goda möjligheter för personlig utveckling inom el då arbetet innefattar avancerade modifieringar och reparationer av flygplan och komponenter.

Den du är idag

För denna tjänst söker vi dig som har en teknisk bakgrund med inriktning el och det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i en flygverkstad tidigare.

Som vår nästa kollega ser vi att du har förmågan att ta eget ansvar och initiativ för att säkerställa leverans mot kund. Du behöver även vara flexibel och ha en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp, då samarbete utgör en väldigt viktigt del av vår vardag. Arbetet kräver att du är noggrann som person och har en utvecklad kvalitets- och säkerhetsmedvetenhet, och det ställer även vissa fysiska krav då stora delar utav det sker i trånga utrymmen.

Körkort och goda kunskaper i engelska är ett krav. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet

Ta chansen och bli en del av vår verksamhet - vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)