Inaktiv platsannons

Systemingenjör till Underhållssystemet Gripen i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Avdelning Support Solution Design levererar tjänster, åtaganden och produkter inom området Integrated Logistic Support som täcker hela livscykeln från utveckling, via driftsfas till och med avveckling. Detta bidrar till att Saab kan leverera hållbara supportlösningar och tjänster i syfte att få våra kunders produkter och system att fungera bra i drift, med god tillgänglighet och driftsäkerhet samt till låga underhållskostnader.

Hos oss är det viktigt att arbete och fritid går ihop. För att möjliggöra detta erbjuder vi bland annat möjlighet till friskvårdsbidrag, extra förmåner vid föräldraledighet enligt kollektivavtal samt möjlighet att planera sina dagar genom flextid. Våra anställda har även tillgång till ett förmånligt aktiesparande.

Din framtida utmaning

Vi behöver förstärka vår grupp med ytterligare en systemingenjör för att stötta vår Chief Technical Manager för underhållssystemet Gripen inom BU Gripen Support. Våra projekt innehåller både fysiska produktleveranser och tjänsteleveranser.

Som stöd till vår Chief Technical Manager kommer du att få det delegerade ansvaret att klargöra uppkomna tekniska utvecklingskrav så att verksamheten inom projektet eller arbetspaketet startas upp och därefter drivs korrekt och effektivt.

Den du är idag

Vi söker en analytisk och strukturerad systemingenjör med erfarenhet inom produktutveckling. Du är förmodligen högskoleingenjör eller har motsvarande meriter, samt har ett stort intresse för teknik i allmänhet. Meriterande är om du har erfarenhet av utveckling av underhållssystem.

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse, och du som söker denna tjänst gillar att vara i rörelse, är nyfiken, orädd och uppskattar utmaningar. Du sätter kunden i fokus och har ett lösningsinriktat förhållningssätt.

Som vår nästa kollega ser vi att:

  • du har förmåga att se helheten ur ett systemperspektiv och har lätt för att förstå sammanhang
  • du står för ordning och reda med känsla för effektivitet med kvalitet
  • du har förmåga att driva affärsutvecklingsuppdrag och kan vara delaktig i offertarbeten
  • du har förmåga att kommunicera över gränser och mellan olika teknikområden
  • du förstår vikten av samarbete, men är samtidigt självgående i ditt arbete
  • du är kommunikativ och pedagogisk samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Då vi arbetar i en internationell miljö med militärt materiel som omfattas av försvarssekretess krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)