Inaktiv platsannons

Försäljare/lokalvårdare till Stockholm, Fältöversten

Jobba hos... Försäljare/lokalvårdare till Stockholm, Fält... Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Fältöversten i...

Om tjänsten

Jobba hos Systembolaget

Försäljare/lokalvårdare till Stockholm, Fältöversten

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Fältöversten i Stockholm söker vi nu en engagerad försäljare och lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är fördelad på 10 timmar försäljning och 10 timmar lokalvård i veckan.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor.  

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Katja Kurkisuo Söderberg butikschef, på telefonnummer 08-661 23 98.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 2018-01-22 vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail eller brev.

 

Information
Anställningsform
Vikariat
Anställningsgrad
Deltid
Sista ansökningsdag
2018-01-22
Arbetsplats
Stockholm/Fältöversten
Kontaktpersoner
Katja Kurkisuo Söderberg
tfn 08-661 23 98
mob 072 0779691

Publicerad den

22-01-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis