Inaktiv platsannons

Semestervik. Lagermedarbetare TPL i Ljungby

Om tjänsten

PostNord TPL är den ledande TPL operatören i Norden. Vi finns på fem orter i Sverige: Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg och Ljungby och har en sammanlagd lageryta på ca 400.000 m². Våra kundsegment är dagligvaror, alkoholhaltiga drycker, bygg och trädgård, läkemedel och hygien, konfektion, elektronik, TV, telekom och däck. Vi erbjuder även kompletta logistiklösningar för e-handeln.
Bli en del av vårt team
Vi söker dig som är minst 18 år och som trivs med att arbeta i produktionsmiljö. Vi har möjlighet att erbjuda ett antal semestervikariat inom lagerverksamhet under perioden juni till och med augusti 2018. Du behöver kunna jobba sammanhängande under 8-9 veckor. Om du blir erbjuden en tjänst är det viktigt att du kan arbeta under hela perioden.
Som lagermedarbetare ansvarar Du för orderexpediering & manuell packning, godsmottagning, lagerhantering, att säkerställa att uppsatta leveranstider och kvalitetsmål uppnås.
 
Du har vad som krävs
Vi vänder oss till Dig som har arbetslivserfarenhet, gärna av lagerarbete. Vi söker dig som har kunskaper motsvarande Office-paketet samt behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har truckkort.  
Som person är du proaktiv och engagerad. Du uppskattar att arbeta teamorienterat samtidigt som du också har förmåga att arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna kräver att du som person är noggrann och strukturerad, samt flexibel och anpassningsbar.  

Vi säkerhetsklassar alla våra medarbetare och du skall därför vid intervjutillfället ta med dig ett registerutdrag från Polisen i oöppnat kuvert. Utdrag ur belastningsregistret behöver du begära själv via,
Skriv ut formuläret och fyll i ALLA uppgifterna, Kom ihåg att signera den. Maila/Faxa eller skicka den med post till den angivna adressen längst upp på formuläret. Om du tidigare har jobbat hos oss, vänligen ange i din ansökan på vilken avdelning och under vilken period.
 
Vi levererar
PostNord arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ljungby
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej