Inaktiv platsannons

IT-projektledare i Solna

Om tjänsten

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och söker nu en erfaren IT-projektledare som kan driva och delta i storskaliga IT- och verksamhetsprojekt inom Norden.
Bli en del av vårt team
Du kommer att tillhöra ett team med 10 interna projektledare inom Group Function IT som driver projekt inom infrastruktur och verksamhet som tex produkt och tjänsteutveckling, datacenter, kommunikationslösningar, allt i storskalig miljö och på nordisk nivå. Du kommer att definiera, utveckla, leverera samt rapportera enligt PostNords processer inom projekthantering
 
Du har vad som krävs
Vi tror att du i dag arbetar som senior IT-projektledare och driver stora och komplexa projekt på hög nivå i en stor organisation. Att du är operativ och administrativ är en förutsättning då vår utveckling och infrastruktur är outsourcad till flera leverantörer vilket kräver god kommunikationsförmåga på svenska och engelska.  
Struktur och self-starter är ledord för tjänsten. Arbetsplatsen finns i Solna och det förekommer resor inom Norden. Du har högskoleutbildning, med inriktning på IT eller ekonomi eller motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Teknisk förståelse för IT-utveckling och arkitektur, kunskap om agila arbetssätt är nödvändigt då PostNord befinner sig på en digital förändringsresa. Är du certifierad inom IPMA, PMI och tex Prince2 är det meriterande.  
  
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. PostNord koncernen kan med sin storlek och bredd erbjuda intressanta utvecklingsmöjligheter inom områdena IT och verksamhet.
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej