Inaktiv platsannons

Account Manager företagsförsäljning i Göteborg

Om tjänsten


Är du en passionerad säljare som söker utmaningar inom försäljning av Företagsförsäkring och yrkestrafik? Brinner du för att söka upp nya potentiella kunder och för att utveckla affären med våra befintliga försäkringstagare? Drivs du av att arbeta mot tydliga mål och att konstant överträffa dem med ett aldrig vikande fokus på att leverera försäljning och service och skapa en organisk växt i Trygg-Hansas portfölj?

Inom enheten Direct Sales arbetar vi med att bearbeta nya och befintliga kunder inom segmentet medelstora och stora företag. Vi söker nu en säljare till vårt kontor i Göteborg.


Ansvar och arbetsuppgifter

Rollen som Företagssäljare (Account Manager) på Trygg Hansa innebär att man har ett helhetsansvar för att bygga upp relationer med potentiella kunder och proaktivt bearbeta nya och befintliga kunder. Det kommer innebära att du fokuserar på att organiskt växa Trygg-Hansas företagsaffär. Du kommer jobba mot medelstora och stora företag och du disponerar merparten av din tid med att sälja nya försäkringar. Du ansvarar även för att bibehålla och utveckla våra nätverk och relationer till såväl interna som externa samarbetspartners.

Trygg-Hansa kommer arbeta med en strukturerad Performance management-modell där tydliga mål, kontinuerlig och tät uppföljning samt coaching ska vara en naturlig del i vardagen.


Dina framgångar kommer att mätas genom: 

  • Utvalda nyckeltal som leadsbearbetning, hitrate och tillväxt i din portfölj
  • Ditt bidrag till Direct Sales och Trygg-Hansas mål
  • Måluppfyllelse av personligt satta mål
  • Återkoppling från kundmöten med nya och befintliga kunder
  • Din förmåga att samverka med dina kollegor för att överträffa dina och Trygghansas målsättningar
  • Din förmåga att anpassa dig till förändrade krav från kunderna och marknaden


Din profil

Vi söker dig som har en dokumenterad försäkringsbakgrund med kompetens inom företagsförsäkring och/eller yrkestrafikförsäkring, alternativt flerårig säljerfarenhet på senior nivå. Du har en stark egen drivkraft, förmåga att lyssna på kunderna och har försäljningserfarenhet med mycket goda dokumenterade resultat.

Du är en ”dörröppnare” och räds inte att ringa och söka upp ”kalla” kunder. Du har stark förmåga att komma till avslut och du ser alltid möjligheter framför hinder.

I rollen som säljare (Account Manager) kommer det krävas att du tar ett stort egenansvar i att hitta nya affärer och du förväntas tillbringa merparten av din tid ute hos potentiella kunder. Trygg-Hansa kommer jobba med ständig förändring, som person förväntas du därför snabbt kunna anpassa dig till nya förutsättningar samt hantera nya medier/verktyg.

  • Du har förmåga att kombinera din vilja att nå framgång med att vara en lagspelare och uppskattad kollega
  • Du har förmåga att bearbeta större kunder och att var duktig på att kunna avsluta den sortens affärer
  • Du stimuleras av att vara en del av en Performance management-kultur
  • Att vara utåtriktad och ha lätt för att skapa förtroende och relationer internt och externt är också förmågor som är nödvändiga
  • Du drivs av högt uppsatta mål och har förmågan att leverera på dem
  • Du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt ha arbetat med utringande kampanjer och ”cold- calls”
  • Du ser möjligheter snarare än hinder och triggas av att finna nya vägar framåt
  • Du agerar proaktivt och är van vid att ta ett stort personligt ansvar
  • Du är strukturerad och har god förmåga i att planera din vardag
  • Du tänker utifrån kundens bästa och ser alltid möjligheter till förädling av befintlig kund
  • Du har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som i skrift
  • Eftersom du ska göra personliga besök hos våra kunder måste du ha körkort och egen bil och erbjuds därför subventionerat billån.


Ansökningsanvisningar


Trygg-Hansa samarbetar med Experis i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anna Hallin på +4631617252. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11 april 2018. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!


Fackliga kontaktpersoner:
FTF Elisabeth Sandblom, tfn 070 168 3668 eller Christer Bjellert, tfn 070 168 2806 SACO Darin Lena

 

 

Trygg-Hansa har runt 1450 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på Facebook: och LinkedIn: .

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej