Inaktiv platsannons

Sportamore magazine söker finsk översättare på deltid i Stockholm

Är du en noggrann, kreativ och språkbegåvad person med intresse för sport, hälsa och marknadsföring? Gillar du att leka med ord och hitta den perfekta rubriken? Då kanske du är den vi söker!... Populära Sportamore...

Om tjänsten

Är du en noggrann, kreativ och språkbegåvad person med intresse för sport, hälsa och marknadsföring? Gillar du att leka med ord och hitta den perfekta rubriken? Då kanske du är den vi söker!

Arbetsuppgifter

Populära Sportamore magazine grundades år 2015 och består idag av en sammansvetsad redaktion på tre personer. Till detta team söker vi nu översättare av våra artiklar där originalspråket är svenska. Artiklarna är cirka 20 stycken per vecka och sträcker sig mellan fyra huvudkategorier: Mode & Trender, Sport & träning, Kost & recept samt Äventyr & wellness. 

Du ansvarar för att dessa finns tillgängliga för våra finsktalande kunder på vår . Du får jobba väldigt fritt under vilka tider du vill och sitta precis var du vill när du översätter, så länge du publicerar ett jämt flöde av artiklar under veckan. 

Denna nyckelroll utgör en betydande del av Sportamore magazines framgång bland våra finsktalande kunder, där du i samråd med övriga teamet är ytterst ansvarig för att säkerställa att både budskapet och tonen i artiklarna överensstämmer med originalen.

Är det dig vi söker?

Ett kreativt sinne, självständighet och enorm respekt för deadlines är krav för att lyckas i denna roll. Du är fullt medveten om språkets olika nyanser och tolkningar som du också noga och genomgående överväger i din översättningsprocess för att inte tumma på kvalitén. Vi ser att du har finska som modersmål eller starkt andraspråk, där grammatiken självklart sitter som handen i handsken. 
Har du tidigare erfarenhet av ett flerspråkigt arbete eller utbildning är detta meriterande men inte ett krav. 

Låter detta som du?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Vi kommer att gå igenom urvalet löpande så välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt.

Tjänsten har tillsättning i februari och är en deltidstjänst. Fördelningen av arbetstimmarna sätts enligt överenskommelse och är fördelade på cirka tre dagar i veckan. 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of Editorial Beatrice Birkeldh på    eller HR-ansvarig Magdalena Krysiak på .

Välkommen med din ansökan!

Sportamore värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)