Inaktiv platsannons

Stockholms bästa juniora projektledare!

Brinner du för koordinering och projektledning och är den som allt som oftast styrt ihop såväl projekten under utbildningen och skidresan med kompisgänget? Är du nyutexaminerad eller i början av din karriär och sugen på en satsning inom projektledning?

Om tjänsten

Vi söker fler talanger och vill komma i kontakt med dig som är i början av din karriär! Uppdraget kommer att vara ett samarbete mellan ÅF och vår framgångsrika kund inom lastvagnar och tunga fordon i Mälardalen. Tjänsten är belägen i Södertälje. Då vår kund befinner dig i en period av flera spännande förändringar och utmaningar och söker nu ett flertal personer till olika roller inom produktion där teknik- och produktionsintresse i kombination med driv projektledaregenskaper är i fokus.

Vår och din målsättning är att vara bäst i klassen! Du kommer att få anställning i en sektion med inriktning mot projektledning där vi har olika erfarenhetsnivåer och inriktningar. Som konsult på ÅF kommer du driva små eller medelstora projekt alternativ stötta chefer och projektledare hos våra kunder i frågor kring processer, planering och styrning. Du är prestigelös och öppen för att hantera frågor såväl högt som lågt, allt för att driva verksamheten du sitter i framåt.

I din roll som junior projektledare är du inte rädd för att:

  • Snabbt sätta dig in i nya sammanhang
  • Hugga i där det behövs, även om du blir lite svart under naglarna
  • Sprida positiv energi hos dina projektmedlemmar
  • Hålla i daglig styrning och hantering av avvikelser
  • Behålla ordning och reda, även i stressiga sammanhang
  • Arbeta med ingenjörer i en teknisk miljö, där du bidrar med både teknisk och social kompetens och är den som driver arbetet framåt tillsammans med andra
  • Briljera i Excel
  • Stötta i att ta fram och definiera nya arbetssätt och metoder när det behövs
  • Få möjlighet att snabbt växa som ledare i utmanande miljöer där du själv skapar möjligheter att utvecklas

Som konsult och projektledare hos oss får du inte bara möjlighet till spännande uppdrag utan även möjlighet att knyta många kontakter, både internt och externt. Ledarskapet och viljan att göra något spännande i karriären är den gemensamma faktorn i vårt gäng och tillsammans bygger vi ett lag med Stockholms bästa projektledare!

Vem är du?

Du har en civilingenjörsutbildning i botten och är nyutexaminerad eller har startat en karriär inom koordinering och/eller planering, gärna inom produktutvecklande företag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du har en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar tävlingar och sociala sammanhang. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi erbjuder

På ÅF är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Vikariat/Projektanställning
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Vikariat/Projektanställning | Universitet/Högskolestudier