Inaktiv platsannons

Uppsalas skarpaste juniora projektledare

Uppsalas skarpaste juniora... Om... Vi är en driven och ambitiös grupp i Uppsala, verksamma inom Life Science och Energi, som söker fler talanger för att ytterligare stärka vårt team! Vi vill komma i...

Om tjänsten

Uppsalas skarpaste juniora projektledare Om jobbet

Vi är en driven och ambitiös grupp i Uppsala, verksamma inom Life Science och Energi, som söker fler talanger för att ytterligare stärka vårt team!

Vi vill komma i kontakt med dig som har jobbat några år och är redo för nästa steg i din karriär. Som junior projektledare kommer du ha en roll som koordinator, aktivitetsansvarig, delprojektledare eller liknande och vara projektens spindel i nätet. Du kommer att samarbeta med projektledarna kring det mesta för att på sikt själv kunna axla större ansvar. Du kommer mest troligt arbeta nära tekniken, men med fokus på kommunikation, ledarskap och processer inom områdena Life Science och Energi.

Vem är du?

För att få en god start hos oss vill vi att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från industrin. Du har en ingenjörsutbildning i botten, troligen med inriktning mot bioteknik, kemi, energisystem eller maskin. Vi ser gärna att du kompletterat din ingenjörsutbildning med kurser inom projektledning och ledarskap alternativt att du har erfarenhet inom dessa områden från ditt yrkesliv. Att arbeta med processer och ekonomi är även sådant som tilltalar dig!

Som junior projektledare står du för driv, kommunikation och tydlighet! Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar tävlingar och sociala sammanhang. Du är prestigelös och gillar att lösa problem, både högt och lågt. Du har god administrativ förmåga och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Du trivs med att ha mycket sociala kontakter i arbetet och kan hantera dessa kontakter på ett professionellt sätt. Vi tror även att du är en person som inger förtroende och trivs med stort eget ansvar.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Skicka då in din ansökan till oss för vi vill veta mer om dig!

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.Vi erbjuder dig en inspirerande och omväxlande miljö där du får möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi värdesätter att vi tillsammans bygger ett stöttande och inkluderande team. Vi tror på frihet under ansvar och att ditt bidrag är avgörande för framgång!

*ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Civilingenjör / Arkitekt | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier