Inaktiv platsannons

GLÄDJESPRIDANDE ANLÄGGNINGSANSVARIG TILL FITNESS24SEVEN GÖTEBORG

Om tjänsten

Är du i början av din karriär och vill testa dina vingar i en roll med många varierande arbetsuppgifter, stort ansvar och med mycket kundkontakt? Drivs du av att nå resultat, ge god service till medlemmar och friheten att ta tag i utmaningar? Om du dessutom trivs i en miljö som präglas av hälsa och träning kan du absolut vara rätt person för Fitness24Sevens expansionsresa i att etablera många tillgängliga, funktionella och fräscha gym – för alla.

Om tjänsten

Som anläggningsansvarig är du Fitness24Sevens ansikte utåt och arbetar för att alla medlemmar och potentiella kunder känner sig välkomna och känner igen sig i deras koncept. Du arbetar med service för att uppnå dagliga försäljningsmål. Produkterna du ansvarar för att sälja är medlemskap och kringprodukter relaterade till träning och hälsa. I tjänsten ingår även inventering, beställning av varor samt ha hand som kontanthanteringen på anläggningen. För att bibehålla en hög standard på din anläggning är det av vikt att du löpande följer de rutiner som är kopplade till ditt vardagliga arbete samt arbetar enligt Fitness24Sevens motto TFF - Tillgängligt, Fräscht och Funktionellt. I det arbetet varierar arbetsuppgifterna; i allt från att varorna är påfyllda och frontade till att anläggningen är ren. Det är också viktigt att du ser till att maskinerna fungerar som de ska, något som du såklart får hjälp med på anläggningen. Som deltidsanställd anläggningsansvarig på Fitness24Seven är du ansvarig för din egen gymanläggning. Du arbetar till största del ensam på plats på anläggningen med ett stort eget ansvar, men tillhör även ett team av andra anläggningsansvariga i din region. Vid nyöppningar, som sker kontinuerligt, kommer du eventuellt få möjligheten att arbeta tillsammans med dina kollegor för att driva igång den nya anläggningen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har: • 1-5 års erfarenhet av service och försäljning • Erfarenhet av att ha jobbat i ett varierande arbete med högt tempo, där du har fått ta tag i olika slags arbetsuppgifter som har dykt upp. • Flytande i tal och skrift i svenska och goda kunskaper i engelska, för att kommunikation med medlemmar sker på dessa språk • Har en annan syssla i form av till exempel studier eller annat deltidsjobb att kombinera tjänsten med, för att se en långsiktighet i de kandidater som vi söker • Bor i närheten av anläggningen För att trivas i rollen som anläggningsansvarig är det en förutsättning att du är självgående och du sporras av att arbeta lösningsfokuserat oavsett utmaning, samt att du är handlingskraftig. Då du är Fitness24Sevens ansikte utåt är det viktigt att du som person drivs av att arbeta med service och att du sätter en ära i att alla medlemmar känner sig välkomna. Likaså faller försäljning och merförsäljning naturligt för dig. Då aktiviteten på anläggningen varierar under dagen ser vi gärna att du är trygg i dig själv och kan behålla lugnet när trycket ökar. START: Omgående OMFATTNING: 40 % ARBETSTIDER: Fasta arbetstider mån-tors 14.30-19.15 PLATS: Göteborg Majorna URVAL: Sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! LÖN: Fast månadslön + provisionsbaserad/rörlig lön

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej