Inaktiv platsannons

PLUS SITE MANAGER TILL FITNESS24SEVEN I KRISTIANSTAD & HÄSSLEHOLM

Om tjänsten

Är du en engagerad och inspirerande ledare med cirka två års erfarenhet av att arbeta med ledarskap? Kanske har du tidigare arbetat som avdelningschef eller butikschef? Drivs du av att nå resultat och trivs i en varierande roll där du får mycket frihet under ansvar? Om du dessutom trivs i händelserik miljö och som präglas av hälsa och träning kan du absolut vara rätt person för Fitness24Seven. Det här är tjänsten för dig som vill vara med på Fitness24Sevens expansiva resa och som vill leverera en tillgänglig, funktionell och fräsch anläggning till medlemmarna enligt löftet ”Fitness on your terms”!

Om tjänsten

Academic Work söker för Fitness24Sevens räkning en driftansvarig platschef. Som platschef får du ett helhetsansvar för anläggningen vilket innebär ansvar för den dagliga driften av gymanläggningen. I det ingår personalansvar för cirka 20 personer som framför allt innefattar gruppträningsinstruktörer (ändrar siffran beroende på tjänst) och även anläggningsansvariga, samt att arbeta med rekrytering och schemaläggning. Du är delaktig i budgetarbetet och är ansvarig för försäljning, uppföljning och resultat för din anläggning. I tjänsten ingår även att upprätthålla och identifiera nya potentiella lokala samarbetspartners samt att arbeta med lokal konkurrensanalys. Som platschef har du goda förutsättningar att påverka och utveckla verksamheten och till din hjälp finns gemensamma stödfunktioner inom HR, sälj, ekonomi, marknad och IT. Som platschef leder och inspirerar du dina medarbetare att i varje möte med medlemmar och potentiella kunder, leverera service på högsta nivå och se till att alla känner sig välkomna. Du arbetar aktivt tillsammans med ditt team för att nå uppsatta mål. Tillsammans med ditt team ska ni uppnå försäljningsmålen genom att sälja medlemskap samt relaterade produkter för att möta upp kundens behov och leverera den bästa servicen. I tjänsten ingår även att tillsammans med ditt team ta ansvar för inventering, kassahantering, inköp samt att se till att se till att anläggningen alltid är funktionell och fräsch. För att bibehålla en hög standard på din anläggning är det av vikt att du följer Fitness24Sevens rutiner och policys samt säkerställer att och du och ditt team arbetar i enlighet med Fitness24evens motto TFF - Tillgängligt, Fräscht och Funktionellt. I tjänsten ingår du i ett team av andra platschefer i din region, vilket innebär ett brett kontaktnät och diskussionsforum för fortsatt utveckling. Du rapporterar till Area Manager. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work i samarbete med Fitness24Sevens och vårt önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:mal05@academicwork.se) Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Fitness24Seven

Vi söker dig som

Vi söker dig som: • Har minst 2 års erfarenhet som ledare som innebär personalansvar, till exempel som avdelnings-, plats- eller butikschef • Har tidigare erfarenhet av arbete inom service och försäljning • Kan flytande svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom friskvård och gruppträning. Som person är du engagerad och har goda ledaregenskaper med förmåga att skapa en bra teamkänsla, samt motivera ditt team för att driva anläggningen framåt. Du är driven och resultatinriktad och lägger ner energi i ditt arbete för att uppnå ett bra resultat. Personen vi söker är självgående i sitt arbete och van vid att arbeta och leverera mot budget och uppsatta mål. För att passa i rollen är du trygg i dig själv och har en god samarbetsförmåga. * Start: Omgående * Omfattning: Heltid, , Föräldravikariat fram till och med 2018-12-31 * Lön: Fast lön + provisionsbaserad lön * Placering: Kristianstad/Hässleholm Arbetstider: Varierande arbetstider * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [mal05@academicwork.se](mailto:mal05@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

Fitness24Seven är Sveriges absolut snabbast växande gymkedja och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha närmre 200 gym i fyra länder (Sverige, Norge, Finland och Polen). Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kristianstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej