Inaktiv platsannons

Driven och affärsmässig Site Manager till ISS Teknik & Energi i Umeå

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS har ett FM-avtal med ICA Logistik som b.la. innefattar tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och projektledning av ICAs logistikfastigheter från Umeå till Helsingborg. Det spännande i avtalet är ett nytt sätt att samarbeta mellan oss som leverantör och vår kund ICA. Genom ett gott partnerskap ska vi åstadkomma en serviceupplevelse för ICA och deras hyresgäster och samtidigt bidra till ICAs vision om ett klimatneutralt ICA 2020. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig!

Driven och affärsmässig Site Manager till ISS Teknik & Energi

Till vårt växande affärsområde Teknik & Energi söker vi nu en Site Manager. Är du en operativ chef med känsla för affärer som liksom vi, känner passion för kunder och service har vi jobbet för dig!

ISS vision är att vara ”Världens ledande serviceorganisation”. Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre och förstå vår kunds behov.

 Rollen som Site Manager hos ISS

Att jobba som Site Manager hos oss innebär att leda verksamheten i nära samarbete med kund och medarbetare. Du ansvarar för den löpande driften för kundkontraktet inom ditt driftområde och ansvarar för att arbetet bedrivs i enlighet med gällande avtal, leveransstrategi och arbetsmetodik. Med kunden i fokus ansvarar du för upprättande av kundplaner och för en god relation med kunden genom löpande kontakter och regelbundna uppföljningsmöten. Du kommer kontinuerligt att utveckla leveransen så att kontrakten vid varje tillfälle drivs så effektivt som möjligt.

I rollen som Site Manager har du personal – och arbetsmiljöansvar för driftorganisationen. Du har omsättnings- och resultatansvar för det egna driftområdet samt delaktighet i budget- och prognosarbete. Du ingår i kontraktets ledningsgrupp och deltar i det strategiska utvecklingsarbetet inom regionen. Som Site Manager rapporterar du direkt till Key Account Manager.

Kompetensprofil

För att lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning t.ex. inriktning mot energi, el, värme/ventilation, eller fastighetsförvaltning. Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Vi ser även att du har;

Behörighet/Certifikat inom El, VVS, och Kyla är meriterande.
God datorvana
Ekonomisk förståelse
Kunskap i AFF, AB, ABT
Ledarskapserfarenhet
Du har flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen och god kännedom inom relevant lagstiftning. Du har tidigare arbetat inom teknisk förvaltning med fokus på utförande av fastighetsrelaterade projekt. Du har även goda referenser från en tidigare ledarroll. Du trivs i en kundorienterad funktion och drivs av proaktivt säljarbete. 

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper vi värdesätter inom ISS är affärsmässighet, driv och intresse för tjänsteutveckling tillsammans med kunden. Du är dessutom nyfiken, kreativ och ser utvecklingsmöjligheter i det mesta. Du älskar service och människor och har ett öga för både detaljer och helhet. Du är van vid ett globalt bolags strukturer, processer och administration. För att lyckas i rollen som Site Manager bör du vara mål- och resultatinriktad med ett driv som skapar engagemang bland dina medarbetare. Du är öppen, positiv och kommunikativ i ditt sätt att arbeta samt har en administrativ förmåga.

Tjänsten är placerade i Västerås. Resor ingår i tjänsten och B-körkort är ett krav. Tjänsterna är tillsvidareanställningar och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta gärna rekryterande chef Rickard Wiltok på 0734-36 65 92 eller rickard.wiltok@se.issworld.com

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej