Inaktiv platsannons

IT-talanger för framtida tjänster på AB Lindex i Göteborg

Om tjänsten

Brinner du för IT och lockas av att arbeta på ett företag som satsar på digitalisering? Genom att göra en spontanansökan visar du ditt intresse för framtida kommande tjänster på vår IT-avdelning och vi kan komma att kontakta dig när vi har en ledig tjänst som matchar din profil.

Visste du att Lindex huvudkontor finns i Göteborg och att vår IT-avdelning består av över 60 personer? Hos oss är IT kärnan för att vi ska kunna ge våra kunder den allra bästa upplevelsen, oavsett om de handlar i någon av våra 490 butiker, på vår hemsida eller i vår app. Vi satsar på digitalisering och vi är en av de främsta omnikanalsaktörerna inom modebranschen. Hela marknaden är under stor transformation och vi befinner oss i ett spännande skede. Vår största tillgång är vår företagskultur, vi är ett visions- och värderingsstyrt företag där vi har roligt tillsammans på arbetet! Vi bygger just nu framtidens e-handel inom fashion och vi söker dig som vill jobba agilt, testdrivet och med continuous delivery. Vi tror på korta kontaktvägar, hög grad av automatisering och ständig förbättring.

Är det dig vi söker?

  • Utbildning inom IT alternativt tidigare arbetslivserfarenhet inom IT
  • Du talar och skriver obehindrat på antingen svenska eller engelska
  • Meriterande: arbetslivserfarenhet inom detaljhandel och/eller e-handel

För att trivas hos oss ser vi att du är en lösningsfokuserad och kommunikativ person som vill utvecklas och dela med dig av dina kunskaper. Du trivs i en föränderlig miljö, du är nyfiken och håller dig uppdaterad inom den senaste tekniken.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Deltidsjobb