Inaktiv platsannons

MTGRekryteringskoordinator i Stockholm

Vi söker en Rekryteringskoordinator till vårt Rekryteringsteam!

Om tjänsten

Vad rollen innebär

Rekryteringsteamet består av tre personer som tillsammans ansvarar för rekryteringarna inom MTG:s svenska verksamhet. Nu utökar vi teamet med ytterligare en tjänst. Dina arbetsuppgifter består först och främst i att identifiera och ta kontakt med de bästa kandidaterna till de lediga tjänsterna inom bolaget. Det betyder att du kommer att vara många kandidaters första möte och intryck av MTG.

I rollen ingår bland annat:
• Administrera och koordinera rekryteringsprocessen
• Search på LinkedIn och relevanta nätverk

• Utforma annonser och andra texter som marknadsför våra tjänster

• Stötta i diverse employer branding projekt

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig en utmanande roll i en organisation med högt i tak. Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som branschen befinner sig i är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med flera bolag inom MTG-koncernen. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och vi hoppas att även du kommer att göra det.

Vad söker vi?

Vi tror det är viktigt att du är en serviceinriktad person som är strukturerad, självgående och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du tycker även det är roligt att få vara kreativ när det kommer till marknadsföringen av tjänsterna. För att vara framgångsrik i rollen behöver du god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga. Du behöver kunna tala och skriva flytande på svenska såväl som engelska. Vi tror även att du har en stor vilja att utvecklas och tar egna initiativ till att lära dig mer inom rekrytering. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av rekrytering.

Ansökan
Vi vill träffa dig! Ansök genom att trycka på ansökningsknappen och bifoga CV samt personligt brev .  För mer info, kontakta Andreas Karlsson, Lead Recruiter, på . Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell digital underhållningskoncern och vi formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehållet de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom esport, digitala videonätverk och online-spel. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’)

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)