Inaktiv platsannons

Commercial Accountant sökes till McDonald’s huvudkontor Svenska McDonald's Huvudkontor i Skärholmen

Om tjänsten

I rollen som Commercial Accountant blir du en del av vår controllergrupp vars huvudsakliga uppgift är att leverera finansiell insikt och analys som supporterar våra strategier och drivkrafter för att långsiktigt maximera tillväxt. Du kommer att arbeta på Svenska McDonald’s huvudkontor, med placering i Skärholmen, och rapportera till vår Commercial Finance Manager.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

 

I din roll som Commercial Accountant kommer du att

  • Skapa prognoser och följa upp resultaträkningen för ett eller flera affärsområden.
  • Göra beräkningar till finansiella underlag för nyetableringar samt analyser relaterat till restaurangportföljen och fastighetsrelaterade kostnader.
  • Arbeta med analys och uppföljning av resultat och balansräkningar.
  • Göra kassaflödesprognoser och uppföljande analys.
  • Supportera driftavdelningen gällande restaurangernas resultattrend och utveckling.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning från universitet eller högskola, gärna med inriktning mot redovisning, samt goda kunskaper i Excel. Tidigare erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Du har ett analytiskt sinne och ett stort intresse för siffror, redovisning och bokföring samt har lätt att förstå och arbeta med Excel-modeller. Du tycker om att skriva, sammanställa ekonomiska rapporter och är duktig på att kommunicera slutsatser och insikter från analyser på ett pedagogiskt sätt. Vidare är du noggrann, nyfiken, trivs med att arbeta självständigt samt tycker om att ge service.

Eftersom engelska är en del av vårt affärsspråk ser vi att du talar och skriver engelska obehindrat. Om du tidigare har arbetat på en McDonald’s restaurang är det meriterande. 

 

Ansökan

För rätt person väntar ett roligt, dynamiskt och utvecklande arbete, ofta i ett högt tempo. Låter det intressant? Registrera då din ansökan, bestående av CV och personligt brev, via knappen nedan eller via vår hemsida , senast den 11 februari.

Då ansökningarna kommer att behandlas löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Douhan, Franchise & Real Estate Finance Manager, på telefon 08-740 85 00.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärholmen
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej