Inaktiv platsannons

McDonald´s huvudkontor söker en Assistant Commercial Accountant Svenska McDonald's Huvudkontor i Stockholm

Vill du arbeta med ett av världens starkaste varumärken? McDonald’s söker dig som studerar företagsekonomi, gärna med inriktning mot redovisning, och som är intresserad av att få praktisk erfarenhet av ekonomi vid sidan av dina studier.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som Assistant Commercial Accountant på vår ekonomiavdelning kommer du främst att stötta vår controllergrupp inom redovisning och analys. Exempel på arbetsuppgifter är uppföljning och sammanställning av resultat och balansräkning, att ta fram finansiella rapporter och beräkningsunderlag samt kostnadsuppföljning av investeringar och fastighetsrelaterade utgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar första eller andra året företagsekonomi, gärna med inriktning mot redovisning, och som är intresserad av att arbeta extra vid sidan av studierna samt heltid under sommaren. Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning är meriterande men inget krav. Du behöver dock ha goda kunskaper i Excel.

Eftersom engelska är en del av vårt affärsspråk ser vi att du talar och skriver engelska obehindrat. Om du tidigare har arbetat på en McDonald’s restaurang är även det meriterande.

Du har ett analytiskt sinne och ett intresse för siffror. Du tycker även om att skriva och sammanställa ekonomiska rapporter. Vidare är du noggrann, flexibel och gillar att arbeta i en föränderlig miljö. Att vara nyfiken och självständigt kunna lösa problem samt att vara serviceinriktad är även det egenskaper som vi värdesätter.

Omfattning

Vi ser gärna att du kan börja relativt omgående med att arbeta en dag i veckan fram till sommaren för att därefter arbeta heltid under juni-augusti.

Ansökan

För rätt person väntar ett spännande, dynamiskt och utmanande arbete, ofta i ett högt tempo. Låter detta intressant? Registrera då din ansökan, bestående av CV och personligt brev, via knappen nedan eller via vår hemsida senast den 11 februari.

Då ansökningarna kommer att behandlas löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Douhan, Franchise & Real Estate Finance Manager, på 08-740 850 00.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb, Extrajobb, Sommarjobb, Vikariat/Projektanställning
Typ av jobb
Kontor / Administration , Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Extrajobb | Sommarjobb | Vikariat/Projektanställning