Inaktiv platsannons

Resande läkemedelsinformatör för Bayers Animal Health under 3 månader! i Göteborg

Söker du jobb? Bayer är ett innovationsföretag med mer än 150 års erfarenhet och kärnkompetens inom hälsa och jordbruk. Vi utvecklar nya molekyler för användning i innovativa produkter och lösningar för att förbättra hälsan hos människor, djur och växter. Bayers Animal Health är en global ledare inom djurhälsa. Vårt utbud av innovativa behandlingsmetoder och lösningar hjälper djurens hälsa och de bönder, veterinärer och djurägare som tar hand om dem.

Om tjänsten

Företagsinformation:

Ansvarsfulla relationer mellan människor, sällskapsdjur och boskap innebär att ta hand om djurens hälsa och välbefinnande.Hundar och katter är människans följeslagare, och den roll de spelar som våra följeslagare blir allt viktigare. Att hålla denna nära relation hälsosam är inte bara en skyldighet mot våra sällskapsdjur, det skyddar också människor från spridningen av sjukdomar. Djurälskare förväntar sig i allt större utsträckning att deras fyrbenta vänner får samma vårdkvalitet som de själva får. De krav som ställs på djurhälsa och medicinsk vård ökar. Vi lever upp till dessa krav på nya innovationer genom vår devis: Science for a Better Life.

Tjänstebeskrivning:

Arbetsuppgifterna innefattar besök hos olika apotekskedjor där du lämnar informationsmaterial och ser till att varorna från Bayer Animal Health är exponerade på ett bra och snyggt sätt. Nu söker vi dig som vill jobba i ett distrikt som sträcker sig från Göteborg med ca 15 mils radie.

Du kan själv välja hur du lägger upp dina arbetsdagar, det finns dock ett krav på minst antal besök/vecka.

Detta uppdrag beräknas starta med utbildningsdagar i Jönköping andra veckan i februari och varaktighet är ca 3 månader.

Kvalifikationer:

  • Vi söker dig vars hjärta klappar för både människor och djur!
  • Som person är du drivande och målinriktad samtidigt som du är lyhörd. Du är van att ta ansvar, jobba självständigt och fatta beslut på egen hand.
  • Att skapa goda kundrelationer är en självklarhet för dig, då din personlighet präglas av hög affärsmässighet och mycket god kommunikativ förmåga.

Krav: Körkort samt tillgång till egen bil

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej