Inaktiv platsannons

Transportör/Representant sökes till begravningsbyrån Eilert Ahlstrand AB i Skövde

Begravningsbyrån E. Ahlstrand är en auktoriserad begravningsbyrå genom Sveriges Begravningsbyråers förbund. Vi bedriver begravningsverksamhet med kontor i Lidköping och Götene och ombesörjer allt som rör sig kring begravning med fokus på närståendes behov och önskemål. För mer info se www.e-ahlstrand.se

Om tjänsten

Som medarbetare hos oss arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en begravningsbyrå. Du har hand om transporter i verksamheten t ex till och från kyrkor, vårdinrättningar mm. Främst är resorna inom området Lidköping, Götene och Skövde men det förekommer även längre resor. Arbetet innebär tunga lyft och kräver en god fysik. Du kan även vara delaktig vid bårhusverksamhet och vid begravningar.Viss administration ingår i tjänsten liksom att sköta om våra fordon.

Kvalifikationer:

För att passa i denna roll är det viktigt att du bemöter människor med respekt och lugn. Som person är du stabil, pålitlig och inger förtroende. Du är trygg i dig själv och tycker om att ha ordning och reda runt omkring dig. Erfarenhet från vården är meriterande. Beredskap ingår i tjänsten.

Arbetstiden är förlagd dagtid.

Tillträde mars -2018I denna rekrytering samarbetar vi med Premier. För mer information kontakta Käth Birgetz 0510-547860.

Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 2018-02-09

Krav:

B-körkort

God fysik

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport, Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Logistik / Transport | Omvårdnad | Jobb för chaufförer | Heltidsjobb (förstajobb)