Inaktiv platsannons

Culture Communication Specialist i Stockholm, Stockholm

År 1987 lanserade Red Bull inte bara en ny produkt, de skapade en helt ny produktkategori - energidrycker. I dagsläget har Red Bull mer än 11500 anställda i över 171 länder med en försäljning på över 6 miljarder burkar årligen. The Word of Red Bull erbjuder en plattform där du kan använda din talang och passion för att utvecklas och göra skillnad. Ta reda på varför vi är annorlunda.

Om tjänsten

Som Culture Communications Specialist ansvarar du för den dagliga redaktionella kommunikationen i alla mediekanaler inom området Culture, där tyngdpunkten inom Red Bull ligger på musik. Du skapar och bygger nära relationer med medierepresentanter och personer som influerar det svenska musik- och kulturlivet. I rollen ingår att strategiskt planera kommunikationen kring enskilda projekt, artister eller medieinitiativ där du väljer relevanta kanaler och tar fram budskap för att nå utvalda målgrupper. Som redaktionellt ansvarig för området Culture planerar och implementerar du innehållsproduktion och distribution. Du ansvarar för att skapa innehåll för Red Bulls egna kanaler såväl som att generera redaktionellt utfall i förtjänat utrymme (i medier och via influencers). Som expert på ditt område fyller du också rollen som ”korrespondent” för Red Bull Media House. Det innebär förutom distributionen av egna produktioner även att dra nytta av och placera internationellt innehåll i svenska mediekanaler, samt bidra med såväl innehåll som kreativ input till Red Bull Media House samt att hålla mediehuset informerade om utvecklingen och möjligheter på den svenska marknaden. Vill du jobba med att utveckla kommunikation inom av ett av världens mest inflytelserika varumärken? På ett globalt företag med drivna medarbetare där tron på att inget är omöjligt genomsyrar verksamheten? Då är du kanske personen vi letar efter. Sista ansökningsdag är den 16 februari 2018. Urval sker löpande så sök redan idag!

Vänligen förklara i ditt personliga brev varför din erfarenhet är relevant för den tilltänkta positionen på Red Bull, var specifik. Vi vill se din personliga stil - vad som gör dig unik och varför du anser att din nästa utmaning finns hos oss.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej