Inaktiv platsannons

Lockas du av att utveckla avancerade sensorsystem och gillar programmering? i Göteborg

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Du kommer att tillhöra gruppen Software design Fighter Radar & Laser vid affärsenheten Airborne Surveillance Systems. Gruppen ansvarar för att ta fram programvarulösningar för de senaste sensorsystemen vilket omfattar avancerad inbyggd signal- och databehandling till bland annat JAS39 Gripen.

Din framtida utmaning

Du kommer att ingå i ett agilt tvärfunktionellt team som tillsammans organiserar och utför arbete. Arbetsuppgifter består i att ta fram funktioner i mjukvara för våra flygande radarsystem. Exempel på arbetsuppgifter är framtagning av krav, algoritmutveckling, modellering, programmering, integration och test.

Den du är idag

Du är en relativt nyutexaminerad programvaruutvecklare som programmerar i C/C++ eller Java. Meriterande är kunskaper inom skript-programmering samt bygg- och testmiljöer för programvaruutveckling. Du är intresserad av avancerad teknik, mjukvaruutveckling och trivs att arbeta i team.

Goda kunskaper i svenska och engelska krävs både i tal och skrift.

Vi tror att du är civilingenjör eller erfaren högskoleingenjör med inriktning inom programvara.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)