Inaktiv platsannons

Gillar du att utveckla programvara och vill vara med och göra det för flygburna sensorsystem? i Göteborg

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Affärsenheten Airborne Surveillance Systems i Göteborg ansvarar för flygburen radar och övervakningssystem. Vi söker nu nya medarbetare till flera av våra team som jobbar med programvara.

Din framtida utmaning

Vårt programvarubehov sträcker sig allt ifrån inbyggd signal- och databehandling till operativsystem (Linux och Windows), script och drivers. Programvaran tas fram både till operativa och framtida radarsystem.

Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt agilt team som tillsammans organiserar och utför arbete. Teamen ansvarar för design, implementation och test av programvara.

Vi har idag ett antal tillgängliga tjänster för att förstärka våra programvaruteam och vi hoppas att du är rätt person för någon av dessa.

Den du är idag

Du är intresserad av avancerad teknik, mjukvaruutveckling och trivs att arbeta i team. Vi tror att du är civilingenjör eller erfaren högskoleingenjör med programvaruinriktning.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)