Inaktiv platsannons

Granskare inom mekanisk konstruktion i Malmö

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.  

Kockums rampar upp och vi söker nu flera granskare inom mekanisk konstruktion! Vill du vara med och bygga ubåtar i världsklass - då är detta något för dig!

Design support ingår som en del i avdelningen Platform Development vilken ansvar för konstruktionsutveckling av marina fartyg. Design support interagerar med de ingående konstruktionsavsnitten inom Platform Development för att säkerställa kvaliteten på framtaget produktionsunderlag.

Idag består teamet av 4 personer som är placerade på våra verksamhetsorter Malmö.

   

Din framtida utmaning

Som granskare inom mekanisk konstruktion arbetar du mot de konstruktionsavsnitt inom Platform Development som konstruerar skrov och mekaniska installationer. Gemensamt med dem vidareutvecklar du anvisningar och metodik för framtagning av konstruktions- och tillverkningsunderlag. 

Du har en viktig roll då du är med tidigt tidigt i projekten för att hjälpa till att leda in konstruktörerna på rätt spår i konstruktionsarbetet och därefter i ett senare skede granska och kvalitetssäkra detta arbete konstruktionsmässigt, rittekniskt och beredningsmässigt. 
Visionen och utmaningen är att produktionsunderlaget skall vara 100% korrekt när det når produktionsavsnittet.

Den du är idag

Du är en erfaren och noggrann konstruktör med mångårig arbetslivserfarenhet och med god kännedom om standarder och normer. Det är en merit om du har jobbat med granskning och kvalitetssäkring av produktionsunderlag tidigare, gärna med marin anknytning eller inom offshore industrin. Det är ett krav att du har kunskap inom form- och lägestoleranser och meriterande  med kunskaper i Creo, Creo View, PDMLink/Windchill.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att på ett pedagogiskt sätt förmedla anvisningar och metodik till våra konstruktörer och därför bör du vara en god kommunikatör och ha en ödmjuk inställning till dina medarbetare.  
För att trivas och bli framgångsrik i rollen behöver du uppskatta samarbete över gränserna och trivas med de många kontaktytorna. Du har lätt för att bygga relationer och känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter.

Engelska är koncernspråk och bör därför behärskas väl, både muntligt och skriftligt. Tjänsten omfattar sporadiska resor, körkort är inget krav men fördelaktigt.

Hos oss tillämpar vi flextid och våra anställda har tillgång till ett omfattande förmånspaket som bl.a. innehåller friskvård, förmånsbil samt aktiesparande.

Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi mycket fram mot din ansökan!

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.  Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)