Inaktiv platsannons

Kryssningsvärd till Galaxy i Stockholm

Om tjänsten

Är du en energispridare som kan finska och vill vara en del av vårt härliga team ombord?
Silja Line strävar hela tiden efter att ha Östersjöns bästa medarbetare. Nu söker vi dig som vill arbeta extra på helger, lov och i sommar som kryssningsvärd ombord på vårt fina svenskflaggade fartyg Galaxy.

Att arbeta som kryssningsvärd innebär bland annat att hålla i aktiviteter ombord (t ex frågesport och bingo) tillsammans med våra resenärer. Du är vårt ansiktet utåt och tar emot artister som ska uppträda och ser till att de trivs, hjälper till med förberedelser inför shower och ibland är du den som presenterar artisten när den ska upp på scen. I tjänsten ingår också att sjunga och spexa, dels för att få igång publiken inför uppträdanden, men även för att du kommer arbeta som karaoke host och som konferencier vissa kryssningar.

För att lyckas bör du vara positiv, utåtriktad och ha en hög servicekänsla. Du är målinriktad, tar gärna initiativ och är engagerad i ditt arbete. Som person är du är prestigelös, van vid att arbeta i ett högt tempo, och dyker det upp problem så är du lösningsorienterad. Vi söker dig som är strukturerad och administrativ, för kryssningsvärden är den som tar emot och besvarar inkommande mail, gör beställningar och bokningar. För dig är det en självklarhet att leverera service och underhållning i världsklass och du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord: glädje, engagemang, samarbete och professionalism

Vi söker dig som:

  • Är en utåtriktad, glad och ödmjuk person
  • Har intresse för att utveckla evenemang/program ombord, både med kryssningschefen och självständigt
  • är van att stå på scen, sång- och musikkunskaper är meriterande
  • Har flytande språkkunskaper i finska och svenska (krav)
  • Kan uppvisa belastningsregister (krav)
  • Är serviceminded, prestigelös och som tycker om att samarbeta

 

Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg och säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, därför är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråket.

Låter det här som något för dig? 
Varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande, sök därför gärna redan idag.

Notera att vi enbart tar emot ansökningar via vår hemsida: .
Vi erbjuder arbetspass enligt överenskommelse och lön enligt kollektivavtal.

 

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

 

Publicerad den

22-01-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av jobb
Restaurang, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis