Inaktiv platsannons

Säljare till Tele2 i Solna!

Om tjänsten

Vill du vara en del av vår framgångsrika butikskedja? Vi söker nu en säljare till Tele2-butiken i Solna!

Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som är en stor och viktig del av vardagen. Som Butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av serviceyrken och ett stort intresse av dagens teknik. Som person är du social, resultatinriktad och har ett brinnande intresse för försäljning och kundservice.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du dagligen gör skillnad för våra kunder. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp. På Tele2 drivs vi av intern utveckling och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom butikerna. Som nyanställd erbjuds du en gedigen introduktion för att göra dig mer rustad inför butiksjobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placerad i Solna.

Är du en Tele2:are? Vill du ta plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av en stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje? Skicka in din ansökan redan idag, då vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på tele2.se/karriar och läs mer.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | IT | Online marketing | Deltidsjobb