Inaktiv platsannons

Tele2 söker Gruppchef inom Medium Enterprise Sales i Malmö

Om tjänsten

Till vår växande verksamhet inom Direct Sales SME söker vi nu en gruppchef. Är du en person som sätter kunden i centrum arbetar med helhetsperspektiv och inte enbart fokuserar på kortsiktig vinning och vill arbeta i en miljö därefter är detta kanske något för dig?

Vi söker en driven person med gedigen kunskap inom B2B försäljning som vill hjälpa oss driva och utveckla vår innesäljsatsning och även bidra aktivt till att vi lyfter hela vårt företagssegment inom små och medelstora företag.

Det här är jobbet…

I rollen som gruppchef kommer du att ansvara för din grupps försäljning samt proaktivt coacha och inspirera våra medarbetare. Du kommer sätta upp mål & riktlinjer samt ha en stor roll i att kontinuerlig utveckla vår metodik och säljprocess.

Förutom ovan nämnda innebär rollen:

– Personalansvar för ca 10 medarbetare 
– Säkra affären vad det gäller tillväxt och att vi uppnår våra uppsatta mål
– KPI-uppföljning
– Delta och driva korsfunktionella projekt och förändringsarbete inom sälj

Det här är vad du har…

För att lyckas i denna roll behöver du vara en stark ledare, resultatorienterad och inneha en stor social kompetens. Det är av stor betydelse att du kan samarbeta över våra avdelningsgränser och att du besitter en god förmåga i att kunna prioritera mellan det strategiska och operativa arbetet. Vi tror att din inställning, engagemang och förståelsen för kvalitativ försäljning kommer vara direkt avgörande till hur du kommer att lyckas i din roll.

Sammanfattningsvis ser vi att du har nedan erfarenheter:

– Tidigare erfarenhet av säljansvar genom indirekt försäljning t.ex. försäljning via partners, telemarketing eller direkt försäljning
– Dokumenterad kunskap i coachning av Account Managers i enlighet med av branschen vedertagna processer
– Erfarenhet av att driva förändringsarbete
– Analytisk förmåga
– Minst 3 års erfarenhet av direktförsäljning med dokumenterat mycket goda resultat
– Stark känsla för kvalitet och nöjda kunder

Det är meriterande om du utöver detta:

– Har högskoleutbildning eller motsvarande
– Har erfarenhet av att sälja kommunikationslösningar inom B2B
– Har erfarenhet av att sälja växellösningar

Det är en självklarhet att du förstår och lever efter våra värderingar som bland annat är öppenhet, kvalitet och flexibilitet. Rollen kräver en hög social kompetens där du gillar många kontaktytor både internt och externt. Du har förmågan att ta eget ansvar, fatta beslut och skapa resultat i högt tempo.

Tele2 erbjuder dig:

– En plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.
– Stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.
– Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension

Tjänsten är placerad i Malmö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Fast månadslön samt provision gäller som ersättning.

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 28 februari 2018.

 Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar, det ställer höga krav på oss. Vår nyckel till framgång och att möta de höga kraven är hur vi jobbar och vilka vi är. 

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Online marketing | Deltidsjobb