Inaktiv platsannons

Aspirantprogram 2018, Kristianstad

2018-01-16 kl 16... Aspirantprogram 2018,... HKScan i Kristianstad är regionens största privata företag med ca 700 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av slakt, styckning och vidareförädling av gris samt...

Om tjänsten

2018-01-16 kl 16:00 Aspirantprogram 2018, Kristianstad

HKScan i Kristianstad är regionens största privata företag med ca 700 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av slakt, styckning och vidareförädling av gris samt charktillverkning. I vår roll som marknadsledare driver vi den snabba branschutvecklingen och arbetar systematiskt med utveckling på samtliga nivåer inom organisationen. Söker du ett spännande, självständigt och utmanande arbete?


Vi söker två aspiranter inom produktion till HKScan i Kristianstad med start 2018.


Vi startar inom kort en fjärde omgång av vårt Aspirantprogram och till vår anläggning i Kristianstad söker vi dig som vill utvecklas inom HKScan och ser dig själv som en framtida ledare inom produktion. Du har ett stort intresse av att leda och utveckla andra människor samt företagets processer och vill tillsammans med ditt team bidra till utvecklingen av ett affärsmässigt företag som värderar ständiga förbättringar.


Mål
Målet med programmet är att utvecklas inom HKScan och ta del av helheten inom företaget för att på sikt kunna anta en roll som ledare i vår produktion.


Beskrivning
Aspirantprogrammet pågår under 18 månader där grundläggande teoretisk utbildning varvas med en stor del praktik, operativt arbete och projekt. Programmet innehåller cirka 30 dagars teoretisk utbildning, övrig tid förväntas du i omfattande grad rotera mellan våra produktionsanläggningar i Sverige för att ta del av våra processer samt bygga nätverk inom företaget. Aspirantprogrammet kräver en del övernattningar vid praktik och utbildning på annan ort. 

Som aspirant blir du anställd på en specifik avdelning där du rapporterar till ansvarig produktionschef. Under utbildningstiden får du också stöd av bland annat en mentor samt HR.


Kvalifikationer
Du har troligen någon form av KY-utbildning, alternativt erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du tycker om att leda och har god samarbets- och kommunikationsförmåga, är lösningsfokuserad och drivs av att se resultat och att jobba med ständiga förbättringar. Som person är du engagerad och motiverad, tycker om varierande arbetsuppgifter, anpassar ditt sätt efter förändringar och är öppen för att ge och ta feedback. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande. 
 
Utbildningstid och anställningsform
Aspirantprogrammet startar i början av 2018 och pågår i 18 månader. För internt sökande återgår du i ordinarie tjänst efter Aspirantprogrammet om inte ny tjänst har aktualiserats. För externt sökande är anställningen en visstidsanställning på 18 månader som avslutas därefter om ny tjänst inte har aktualiserats.


Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kristianstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej