Inaktiv platsannons

ILS Manager i Linköping alt Arboga

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Airborne ISR (Affärsenhet inom Support and Services) är inne i en intensiv fas med både flera pågående leveransprojekt och stora marknadsaktiviteter för kommande affärer. Vi levererar övervakningsflygplan (AEW/MPA/MSA) ur ett livscykelperspektiv.
I den nystartade ILS-sektionen samlar vi nu kompetens för proaktiv och effektiv samordning av ILS (Integrated Logistics Support) åtaganden inom produktutveckling, genomförandeprojekt och i affärsprojekt för kommande affärer inom produktområde Airborne Surveillance. Sektionen arbetar både nationellt och internationellt med uppdrag av varierande längd och omfattning. Merparten av våra ILS-åtaganden leds på en övergripande systemnivå av oss i nära samarbete med andra affärsenheter och affärsområden inom Saab.
Vår verksamhet omfattar hela produktens livscykel från produktdefinition, utveckling, operativ drift, modifieringar och avveckling, där ILS element som Reservdelar, Teknisk Dokumentation, Utbildning, Stöd- och Testutrustning, Underhåll och Reparationer, Anläggningsanalys samt Teknisk Support etc. ständigt utvecklas och är en del av våra åtaganden till våra kunder.
Vi söker nu en person som vill vara med och bidra i såväl utveckling, affärstagning som leverans av nya internationella affärer.

Din framtida utmaning

Som ILS Manager är ditt ansvar att utveckla och leda ILS verksamhet i produktutveckling, anbudsprojekt, under leveransprojekt samt för eftermarknadsaffärer. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, både genom utbildningar och kunskapsöverföring med erfarna kollegor. Beroende på dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt intresse kommer vi kunna anpassa din utveckling. Tjänsten inkluderar kommunikation i olika former, både internt och med kund. Ibland erbjuds även utlandsuppdrag för våra stora projekt.

Den du är idag

Arbetsinnehållet och rollen kräver erfarenhet och spetskunskap inom ILS området. Som person behöver du vara strukturerad, resultatorienterad, ha hög samarbetsförmåga samt kunna få med dig andra mot det gemensamma målet. Du har också en god analytisk förmåga, har lätt för att se samband, dra slutsatser och ta välgrundade beslut. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska är ett krav.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping alt Arboga
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)