Inaktiv platsannons

Eventkoordinator i Skövde

Söker du jobb? Marknadsrespons AB arrangerar årligen ett 100-tal mässor och events i Sverige, Norge och Finland, huvudsakligen inom branscherna fastighet och HR. Vi arbetar även med kartläggningar och besöksbokning i vårt eget Call Center. Sedan starten 1996 har utvecklingen varit positiv och under hösten -18 ska vi arrangera mässor även i Danmark. Vi utgår från Lidköping och är idag 17 anställda.Läs mer på www.marknadsrespons.seT

Om tjänsten

Tjänstebeskrivning:

Du kommer i huvudsak arbeta med våra nystartade mässor i Danmark. Din uppgift är att ta fram inbjudningar, bjuda in besökare via telefon och mail, göra mässkataloger, ta emot anmälningar mm.

Mycket av arbetet sker på danska. Genom ett väl inarbetat koncept sker försäljningen, ofta via mail eller telefon, till kunder som ofta deltagit tidigare på våra event.

En framgångsfaktor är god planering och du har tät kontakt med utställare och de anläggningar vi anlitar, ordnar föreläsare mm.

Du agerar även värd på mässorna och strävar efter att få alla att trivas. Arbetet innebär resor med övernattningar ca 1 gång/månad.

Kvalifikationer:

  • Du behärskar såväl danska som svenska språket i tal och skrift.
  • Vi söker dig som gillar varierande arbetsuppgifter och har en positiv attityd. Rollen kräver mycket god ordning och reda, god förmåga att planera och ett brinnande intresse för kundservice.
  • Du är orädd, självständig, är duktig på att knyta kontakter, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.
  • B-körkort och god datavana är ett krav.

Tillträde Maj 2018.I denna rekrytering samarbetar vi med Premier.

För mer information kontakta Käth Birgetz 0510-547860. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 2018-02-04.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)