Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare Hemköp Vasagatan, Göteborg

Om tjänsten

Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten. Vill du ha ett serviceinriktat jobb som handlar om mat, människor och försäljning? Som Butiksmedarbetare får du arbeta i högt tempo, både på egen hand och tillsammans med ett team. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

På Hemköp Vasagatan är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Till vår butik söker vi nu dig en butiksmedarbetare med ansvar för frys- och mejeriavdelningen men också medarbetare till vår färskvaruavdelning. Butiksmedarbetartjänsten med ansvar för frys- och mejeriavdelningen är på heltid, medan färskvarutjänsten är på 30 timmar. Provanställningar tillämpas.

 

 

Det här får du göra

Som Butiksmedarbetare med ansvar för frys- och mejeriavdelningen får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat skötsel av autoorder, kampanjplanering, ombyggnationer efter planogram och sedvanliga betsuppgifter. Som butiksmedarbetare på färskvaruavdelningen arbetar du med plock av varor samt service till kunder. Som butiksmedarbetare på färskvaruavdelningen förekommer också arbete i kassan. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor

 

 

 

 

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann, positiv och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Du har sedan tidigare några års erfarenhet av butiksarbete och meriterande är om du vart avdelningsansvarig samt innehar erfarenhet av våra butikssystem.

Publicerad den

16-06-2019

Extra information

Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis