Inaktiv platsannons

Ordningsvakt på Liseberg sommarsäsongen 2018 i Göteborg

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter drygt 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.

Om tjänsten

Beskrivning

Som ordningsvakt får du ta hand om och möta många gäster under en säsong. Över 3 miljoner personer gästade Liseberg förra året för att uppleva en av årets gladaste dagar. Det som får ett Lisebergsbesök att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal – i allt från lyckohjul och attraktioner till restauranger och boenden. Inför sommarsäsongen 2018 söker vi nya glädjespridare som vill skapa upplevelser värda att längta till.

Som ordningsvakt arbetar du alltid med att ha gästen i centrum. Det innebär att du ständigt måste ha en hundra procentig serviceattityd och gilla att vara bland människor och tillgodose våra gästers stora och små behov.

Du finns på plats i parken så att gästerna lätt kan få information och hjälp av dig. Genom att ta initiativ och aktivt skapa möten med våra gäster löser du dem där de uppstår. Som ordningsvakt medverkar du till att Liseberg är en trygg och säker plats att vistas på, både för gäster och anställda. Som ordningsvakt arbetar du tillsammans med parkvärdar, i nära samarbete med arbetsledning och övriga medarbetare i parken.

Arbetet som ordningsvakt på Liseberg är mycket självständigt och flexibelt. Att skapa dialog med Lisebergs gäster genom att lyssna och prata är den viktigaste arbetsmetoden. Lyhördhet, omtanke och hjälpsamhet är ledord i vårt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad ordningsvakt; det vill säga innehar ett giltigt förordnande och godkänd av polismyndigheten, och behärskar både svenska och engelska. Kan du ytterligare språk är det ett plus.

Vi söker dig som är en naturlig glädjespridare, som tycker om att bemöta och ge service till alla våra gäster och som förstår att ett leende hinns med även i de mest stressade och pressade situationer.

Som ordningsvakt ska du vara öppen, positiv, inlyssnade, god konflikthanterare och ha lätt för att kommunicera samt ha god förmåga till att skapa kontakt med våra gäster. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra, både med våra gäster och medarbetare i parken. Vi ser också att du är flexibel och har en god förmåga att se lösningar och möjligheterna istället för problemen och är mycket serviceorienterad och kan lösa såväl större som mindre uppgifter utifrån gästens bästa. Du skall kunna arbeta både enskilt och i grupp samt kunna hantera oväntade situationer på ett stabilt, tryggt och säkert sätt.

Vi värdesätter också initiativtagande, noggrannhet och förmågan att vara uppmärksam på våra gästers behov. För oss är det viktigt med en blandad arbetsgrupp med medarbetare i varierande åldrar, olika bakgrunder och olika personligheter.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Säkerhet
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Säkerhet | Sommarjobb