Inaktiv platsannons

MTGMTG Accounting – Team Manager i Stockholm

MTG Accounting AB är Modern Times Groups Shared Service Center för bokföring. Verksamheten innefattar två operativa team, process- och bokföringsspecialister samt ekonomissystemspecialister och våra kunder är koncernbolag inom MTG. I de operativa teamen arbetar vi fokuserat mot våra kundbolag och arbetsuppgifterna innefattar kund- och leverantörsreskontra samt löpande redovisning och bokslut.

Om tjänsten

Till vårt SSC söker vi nu ytterligare en Team Manager.

I rollen som Team Manager coachar, stöttar och leder du medarbetarna i deras dagliga arbete. Du följer upp och fördelar arbetet inom gruppen, samt är teamets yttersta kundansvarige. Du har den samlade bilden av kundarbetet, relationen och kontakten med kunderna inom teamet. Du håller dig uppdaterad med information från teamets medarbetare samt koncernen och dotterbolagen. Du uppdaterar dig kontinuerligt i redovisningsfrågor så att du kan stödja ditt team.

Utöver detta deltar du aktivt i arbetet med processutveckling och utvecklingen av arbetsmetoder för gruppen samt är delaktig i och initierar projekt inom teamet och bemannar dessa. Du har personalansvar för ett operativt team vilket inkluderar utvecklings- och lönesamtal. Du ingår i ledningsgruppen för MTG Accounting och rapporterar till Head of Accounting.

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig en utmanande roll i en organisation med högt i tak. Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som branschen befinner sig i är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med flera bolag inom MTG-koncernen. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och vi hoppas att även du kommer att göra det.

Vad söker vi?
Vi söker dig som har relevant utbildning och flera års erfarenhet av bokslut och rapportering. Dina tidigare arbeten har inkluderat kundkontakter och du har erfarenhet från att arbeta i en roll som coach eller ledare, gärna med personalansvar. Har du dessutom erfarenhet från att arbeta inom Shared Service Center ses detta som meriterande. Du har goda kunskaper i engelska i tal såväl som i skrift.

Som person är du engagerad, lyhörd och målmedveten. Du har förmågan att bemöta och leda människor och uppfattas som förtroendeingivande och trygg. Du har en problemlösande attityd och trivs i en roll där du får driva förändring och utveckling. Utöver detta är du en serviceinriktad person med högt kvalitets- och affärstänk.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök genom att trycka och bifoga CV samt personligt brev här. För mer info, kontakta Andreas Karlsson, Lead Recruiter, på Andreas.Karlsson@mtg.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell digital underhållningskoncern och vi formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehållet de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom esport, digitala videonätverk och online-spel. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’)

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)