Inaktiv platsannons

Transportledare Road Inrikes Parti i Göteborg

I PostNord arbetar vi efter visionen att leverera kommunikations- och logistiklösningar i världsklass till nöjda kunder. Vi växer och söker nu efter en transportledare till vår partigodsverksamhet för placering på Exportgatan Hisingsbacka.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Teamet i Syd består idag av fyra transportledare varav en sitter i Malmö, som ansvarar för operativ styrning av Postnords partigodstrafik inom Sverige. Detta sker i samverkan med de övriga trafikkontoren för partigods som finns i Umeå och Örebro. Arbetstiden är dagtid vardagar klockan 08.00-17.00.
 
Du har vad som krävs
Som Transportledare hos oss är du operativt och taktiskt ansvarig för transportledning av inrikes partitransporter. Du planerar det dagliga arbetet utifrån uppställda mål och förutsättningar. Det ingår en stor mängd kontakter med våra kunder och även med interna och externa transportörer samt övriga produktionsenheter inom Postnord.  
Vi söker dig som innehar lägst gymnasieutbildning samt några års erfarenhet från transportledaryrket. Logistikutbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter speciellt inom partigods är meriterande. Du har mycket goda datakunskaper i Office samt vana att använda olika mjukvarumiljöer och order/trafikledningssystem.  
Som person är Du är driven och självgående, serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning med ekonomiskt ansvar. Du är flexibel, gillar högt tempo och är stresstålig. Du är noggrann och ansvarstagande samt har lätt för att skapa kontakter.  
  
Vi levererar
Vi erbjuder en arbetsplats med lång branscherfarenhet i en informell miljö. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej