Inaktiv platsannons

Vill du arbeta extra i någon av våra butiker ombord? i Stockholm

Om tjänsten

Vill du prova på livet till sjöss? Silja Line strävar hela tiden efter att ha Östersjöns bästa medarbetare. Nu söker vi dig som vill arbeta som butiksmedarbetare i någon av våra butiker på våra fina svenskflaggade fartyg Silja Symphony eller Galaxy. Ombord har vi ett brett utbud av olika butiker (bl.a. fashion, taxfree och parfym/kosmetik), och nu söker vi dig som vill arbeta extra på helger, lov och kanske även i sommar.

När du arbetar i butik så är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att aktivt ta kundkontakt och erbjuda service och kunskap som överträffar kundens förväntningar. I tjänsten ingår också att demonstrera och packa upp varor, genomföra kampanjer och aktiviteter för att skapa en positiv och inspirerande butiksmiljö som bidrar till att öka försäljningen ombord.

Tillsammans med dina kollegor skapar du en god arbetsmiljö, där positiv anda och flexibilitet är viktigt för att kunna erbjuda våra gäster det allra bästa. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom bidrar du till att skapa nöjda och glada kunder som gärna återvänder till oss. Vi på Silja Line värdesätter och arbetar alltid utifrån våra ledord: glädje, engagemang, samarbete och professionalism.


Vi söker dig som:

  • Är glad, positiv och serviceminded
  • Kan tala flytande finska
  • Har arbetserfarenhet från försäljning och service
  • Har stort intresse för trender och våra produkter
  • Är flexibel och van att arbeta under stress
  • Känner dig trygg i din arbetsroll och brinner för att arbeta med människor.

För att lyckas bör du vara positiv, initiativtagande och serviceminded. I ditt arbete får du ständigt möta nya människor vilket kräver att du har en god social kompetens. Du är målinriktad och engagerad i ditt arbete och har viljan att utvecklas. Som person är du flexibel och en teamplayer och du är van vid att arbeta i ett högt tempo.

Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg, och säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, därför är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska, som är säkerhetsspråket ombord. Det är ett krav att du kan finska, eftersom att vi har många finska resenärer. Engelska och andra språkkunskaper är meriterande för att ge våra gäster ytterligare service ombord, det är även meriterande om du har truckkort.

Låter det här som något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande, sök därför gärna redan idag.
Notera att vi enbart tar emot ansökningar via vår hemsida: .
Vi erbjuder arbetspass enligt överenskommelse och lön enligt kollektivavtal.

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb, Vikariat/Projektanställning
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Vikariat/Projektanställning