Inaktiv platsannons

REKRYTERINGSASSISTENT till Bravura, EXTRAJOBB / STUDENT i Malmö

Bravura har utsetts till Gasellföretag fem år i rad och vi fortsätter vår expansiva tillväxt. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb. Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat!

120.00SEK per timme

Arbetsbeskrivning:

Som assistent på vår bemannings- och rekryteringsavdelning är din huvudsakliga uppgift att avlasta Bravuras konsultchefer och rekryterare i det dagliga arbetet. Vad som är mest prioriterat kan skifta från dag till dag, ibland även från timme till timme. I arbetsuppgifterna ingår att granska ansökningar, genomföra telefonintervjuer och referenstagningar samt viss administration. En stor del av din tid kommer även läggas på att söka efter kandidater i våra egna samt externa rekryteringskanaler. Vi arbetar enligt kompetensbaserad rekryteringsmetodik. 

Vad vi erbjuder:

  • Du får en gedigen introduktion till rollen samt om Bravura och branschen.
  • Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Bravuras utveckling.
  • Arbetet är på deltid, ca 16h per vecka (främst heldagar) och du kombinerar tjänsten med heltidsstudier.

Vad vi ber om:

  • ​Pågående universitetsutbildning på heltid med examen tidigast i juni 2019
  • Arbetslivserfarenhet inom service/försäljning (meriterande)
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.

Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig erfarenhet från branschen. I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!

Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.


Ansök

Are you the perfect candidate? Click the button 'apply now' and we'll contact you as soon as possible!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Löneindikation
120.00SEK per timme
Ansvarig för
Rekryteringsassistent
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik, HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | HR / Management | Ekonomi / Juridik | Jobb för rekryterare | Deltidsjobb | Extrajobb | Universitet/Högskolestudier