Inaktiv platsannons

Servicetekniker till Nationella Distributionscentralen i Linköping

2018-02-11 kl 13... Servicetekniker till Nationella... HKScan iLinköping är ett av regionens största privata företag med ca 600 medarbetare.Produktionen  består av huvudprocesserna slakt, styckning,...

Om tjänsten

2018-02-11 kl 13:35 Servicetekniker till Nationella Distributionscentralen


HKScan iLinköping är ett av regionens största privata företag med ca 600 medarbetare.Produktionen  består av huvudprocesserna slakt, styckning, konsumentpaketeratkött, charktillverkning samt ett nationellt distributionscentrum. I vår rollsom marknadsledare driver vi den snabba branschutvecklingen och arbetarsystematiskt på samtliga nivåer i organisationen med utvecklingsarbete. NDC iLinköping är en högautomatiserad lagerverksamhet som hanterar stora delar avHKScans leveranser i Sverige. Vi är idag ca 30 heltidsanställda som jobbar inomområdena lagerproduktion, kundtjänst, teknik och IT. Nu söker vi enservicetekniker till vår teknikorganisation.


Om tjänsten
Som servicetekniker på anläggningen arbetar du offensivt och förebyggande i produktionsmiljö med underhåll och förbättringar av komplex maskinutrustning samt felsökning av mekaniska och elektriska system. Arbetet innebär stort eget ansvar och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom våra arbetsområden. Samtidigt som du arbetar självständigt blir du en del av anläggningens teknikgrupp och du kommer att arbeta nära produktionsmedarbetarna. Arbetet innebär skiftgång.


Vem är du?
Du har teknisk gymnasiekompetens eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har en bred teknisk förståelse och analytisk förmåga samt goda kunskaper inom ett eller flera av områdena automation, el, mekanik, pneumatik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser främst att du är en serviceinriktad och självgående person med stort kundfokus. Du är inte rädd för att ta eget ansvar och du trivs i en miljö där du får arbeta med problemlösning. INSPIRE, LEAD och CARE är våra gemensamma värdeord och en viktig del av arbetet.


Vill du veta mer?
Kontakta rekryterande chef Patric Molin på telefonnummer 013-465 62 60. Facklig kontaktperson på HKScan i Linköping är Mattias Axelsson, ordförande Livsmedelsarbetareförbundet, och nås på telefonnummer 013-129 81 94.


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej